Zap Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME

Zap Zombies, üçüncü şahıs kamera açısından oynanan sürükleyici zombi öldürme oyunu.

Zap Zombies, Android platformunda sürükleyici oynanış sunan kaliteli görsellere sahip zombi oyunu olarak yerini alıyor. Ücretsiz indirip oynayabileceğiniz aksiyon yüklü zombi öldürme oyunu arıyorsanız hem telefon hem de tablette keyifli oynanış sunan bu yapıma bir şans tanımalısınız.

İnsanları zombiye dönüştüren virüsten etkilenmemiş azınlıkta olan tam donanımlı askerleri yönettiğiniz oyunda göreviniz zombilerin kökünü kazımak. Akın akın gelen, daha da kötüsü aynı anda saldırma eğiliminde bulunan zombileri geldiklerini pişman etmelisiniz. Kimi zaman tek başınıza kimi zaman arkadaşınızla birlikte zombi sürüsünü temizlerken verilen süreyi de aşmamanız gerekiyor.

Aksiyonun hiç dinmediği oyunda ilerledikçe hem zombilerin sayısı artıyor, hem daha da güçleniyorlar, hem de onları çok daha kısa sürede temizlemeniz gerekiyor. Zombilerle aranızda bir bariyerin olması, ağır silahlar kullanabilmeniz, nişan almak zorunda olmamanız bir avantaj ancak parmaklarınızı yeterince seri çalıştırmazsanız zombilerin yemi oluveriyorsunuz.

Erkan Calp

Zap Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
229 MB DOSYA BOYUTU

Zap Zombies, iOS platformunda aksiyon dozu yüksek zorlu zombi öldürme oyunu olarak yerini alıyor.

Zap Zombies, hem iPhone hem de iPad’de ücretsiz oynanabilir zombi oyunu bakıyorsanız kesinlikle es geçmemeniz gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Üçüncü şahıs kamera açısından oynanan aksiyon yüklü zombi öldürme oyunu hem görselleri, hem ekrana bağlayan oynanışı, hem de içeriğiyle kalitesini gösteriyor.

Oyunda hayatta kalmayı başarmış bir grubu kontrol ediyorsunuz. Sokakları saran, son olarak yaşam sürdüğünüz yeri bulan zombileri geri püskürtmeye çalışıyorsunuz. Sayıları hızla artan daha da kötüsü aynı anda üzerinize gelen bir zombi ordusu var ve hepsini belli bir sürenin altında temizlemeniz isteniyor. Göreviniz tüm zombileri (boss’lar dahil) öldürünce bitiyor. Her bölümde elbette sadece sayıları değil, güçleri de artıyor; daha stratejik noktalardan saldırmaya başlıyorlar.

Zombileri ağır silahlarla temizlerken üzerlerinden düşen enzimler dolaylı olarak dayanıklılığınızı ve hızınızı artırıyor. Bunların yanında gökten inen sağlık paketlerini de toplamanız önemli. Öte yandan kontrolünüzde olan karakterlerin özelliklerini yükseltme şansına sahipsiniz.

Oyun kontrol noktasında da kalitesini gösteriyor. Zombi yığınını temizlemek için nişan almanız gerekmiyor. Ekranın herhangi bir noktasına seri dokunuşlar yaparak onları öldürmüş oluyorsunuz. Sayıları fazla olduğundan, onlarla aranızda yıkılması çok zor olmayan bir bariyer olduğundan daha da önemlisi süre sınırınız olduğundan parmaklarınızı dinlendirme lüksünüz yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zip Zap

    Zip Zap, şeklinizi değiştirerek hedef noktaya ulaşmaya çalıştığınız bulmaca oyunu.
  • Call of Mini: Zombies

    Call of Mini: Zombies oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • DEAD LOOP -Zombies-

    DEAD LOOP -Zombies- FPS türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Minigore 2: Zombies

    Minigore 2: Zombies yüksek kaliteye sahip bir aksiyon oyunudur
  • Exterminator: Zombies

    Exterminator: Zombies ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Stupid Zombies 3

    Stupid Zombies 3 aksiyon ve eğlence dolu bir zombi oyunudur
  • Age of Zombies

    Age of Zombies başarılı bir aksiyon oyunudur
  • Blocky Zombies

    Blocky Zombies, koşarak zombileri atlatmaya çalıştığınız retro aksiyon oyunu.