Zargan Sözlük

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,686 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Zargan Sözlük kullanışlı bir İngilizce sözlüktür

Zargan Sözlük internet üzerinde oldukça popüler olan Zargan İngilizce sözlük hizmetinin ücretsiz Android uygulamasıdır.

Zargan Sözlük kullanıcılara hem Türkçe İngilizce sözlük hem de İngilizce Türkçe sözlük olarak hizmet edebilmekte. Zargan Sözlük hizmetinde binlerce kelime en doğru çevirileri ile birlikte kullanıcıları beklemekte.

Uygulama ile aradığınız sözcüğün Türkçe veya İngilizce karşılığını bulabilmek için tek yapmanız gereken uygulamanın arama çubuğuna diğer dilde karşılığını görmek istediğiniz sözcüğü yazmak ve arama tuşunu dokunmak. Bundan sonra sözcük ile bağlantılı sonuçlar liste halinde kullanıcıya sunulmaktadır.

Zargan Sözlük Android uygulaması binlerce kelimenin İngilizce ve Türkçe karşılığını cebinize taşıyor. Uygulamayı kullanarak her an her yerde aradığınız kelimenin karışılığını bulabilir, tarayıcılar ve ek arayüzlerle boğuşmadan aradığınız kelimenin anlamına anında ulaşabilirsiniz. Uygulama oldukça küçük boyuta sahip ve Android cihazınızda yük oluşturmamakta.

Can Erdil Şentürk

Zargan Sözlük

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
438 TOPLAM İNDİRME

Zargan Sözlük, sade arayüze sahip pratik bir İnglizce-Türkçe sözlük uygulamasıdır.

Zargan Sözlük, gerek web tabanlı gerekse de mobilde kullanıcılara hizmet veren bir sözlük uygulamasıdır. Tamamen ücretsiz sunulan uygulama ile İngilizce bir kelimeyi hızlı bir şekilde Türkçe'ye çevirebilir, anlamını öğrenebilirsiniz.

Sade kullanıcı arayüzlü bir İngilizce-Türkçe sözlük uygulaması olan Zargan, çeviri yaparken ihtiyaç duymayacağınız tüm seçenekleri ortadan kaldıran son derece basit ve pratik. İngilizce bir kelimenin dilimizdeki karşılığını öğrenmek için tek yapmanız gereken kutucuğa kelimeyi girmek. Uygulama kelimenin tam karşılığını göstermekle kalmıyor, aynı zamanda farklı kullanım biçimlerini de ekranınıza yansıtıyor.

Detaylı seçeneklere sahip olmayan Zargan Sözlük, Windows Phone kullanıcıları tarafından tam not almayı başarmış ender sözlük uygulamalarından biri. Eğer pratik ve ücretsiz bir sözlük uygulamasına ihtiyaç duyuyorsanız Zargan tam size göre.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sesli Sözlük

    Sesli Sözlük, Android telefon ve tabletler için popüler sözlük uygulaması.
  • TDK Büyük Türkçe Sözlük

    Android için TDK Büyük Türkçe Sözlük uygulamasıyla Android telefonunuzda her zaman bir sözlüğe ulaşabileceksiniz.
  • Türkçe-İngilizce Sözlük

    Türkçe-İngilizce Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir İngilizce sözlük uygulamasıdır
  • Ultralingua Dictionaries

    Ultralingua Dictionaries uygulaması, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli sözlük uygulamaları arasında yer alıyor.
  • English Turkish Dictionary

    English Turkish Dictionary, Android cihazınızda ücretsiz kullanabileceğiniz çevrimdışı İngilizce Türkçe sözlük uygulamalarından biri.
  • Türkçe-Almanca Sözlük

    Türkçe-Almanca Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir Almanca sözlük uygulamasıdır
  • Türkçe-Fransızca Sözlük

    Türkçe-Fransızca Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir Fransızca sözlük uygulaması
  • Türkçe-İtalyanca Sözlük

    Türkçe-İtalyanca Sözlük mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir İtalyanca sözlük uygulamasıdır