Ziggy Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Ziggy Zombies'de dünyayı ele geçiren zombileri ezip mümkün olduğunca ileri gitmeye çalışıyoruz.

Ziggy Zombies, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir beceri oyunu.

Hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğimiz bu oyundaki temel amacımız zigzag şekildeki yollar üzerinde aracımızla ilerlemek ve karşımıza çıkan zombileri ezmek. Kulağa basit gibi gelse de iş pratiğe geçince durumun pek de öyle olmadığını anlıyoruz. Çünkü önümüzdeki tek tehlike insanlığı yok etmeyi amaç edinen zombiler değil.

İlerlediğimiz yol, yapısı gereği zigzaglar içeriyor. Dönüş yapmakta gecikirsek veya ekrana erken basarsak aracımız uçurumdan aşağı düşüyor ve başarısız olmuş sayılıyoruz. Bu yüzden bir taraftan zombileri ezmeye çalışırken bir taraftan da nereye gittiğimize dikkat etmeliyiz. Özellikle oyunda gece olunca önümüzü görmekte bir hayli zorlanıyoruz. Neyse ki aracımızın farları daima açık oluyor.

Zigzag Zombies'te son derece basit kontrollere yer verilmiş. Ekrana her bastığımızda araç yön değiştiriyor. Oyunun grafikleri de bu kategoride yer alan bir oyun için epey tatmin edici. Bu grafik konseptine daha önce pek çok oyunda rastlamıştık ve anlaşılan o ki rastlamaya devam edeceğiz.

Nihai olarak Ziggy Zombies'in başarılı bir oyun olduğunu söylemek mümkün. Her yaştan oyunsevere hitap eden içeriği ve oynanış tarzıyla Ziggy Zombies kısa sürede başarıyı yakalayacaktır.

Emircan Erdoğan

Ziggy Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Ziggy Zombies zombi temalı oyunlardan hoşlananlara hitap eden bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Ziggy Zombies, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış, eğlenceli ve ilginç bir beceri oyunu. Reflekslere dayalı oyunlar oynamaktan keyif alan kullanıcılara yönelik hazırlanan bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabiliyoruz.

Oyundaki temel amacımız dünyayı ele geçiren ve insanlığı yok etmeyi amaçlayan zombileri durdurmak. Bunu başarabilmek için aracımıza atlıyor ve zigzag şeklindeki parkurlarda yürüyen zombileri ezmeye çalışıyoruz. Görev esnasında çok dikkatli olmamız gerekiyor çünkü zombileri ezmeye çalışırken yoldan düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalabiliyoruz.

Oyunun kontrol mekanizması tek dokunuş üzerine kurulu. Aracımızın yönünü değiştirebilmek için ekrana kısa süreli dokunuşlar yapmamız yeterli oluyor.

Bana kalırsa oyunun en güçlü olduğu yönler arasında mekan çeşitliliği bulunuyor. Oyunda sadece zigzag parkurlar kullanılmış olmasına rağmen tasarımsal olarak birbirlerinden epey farklılaşıyorlar. Bu sayede oyunun monoton havası kırılmış oluyor. Bölüm tasarımlarına ek olarak oyunda çok sayıda araç bulunuyor. Hatta bu araçların arasında tanklar dahi var!

Genel anlamda hoş bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Ziggy Zombies, boş zamanlarını değerlendirmek için ücretsiz ve sürükleyici bir oyun arayanların denemesi gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Whack Zombies

    Whack Zombies eğlenceli bir Android oyunudur
  • Cure Zombies Now

    Cure Zombies Now'da zombileri ameliyat ediyoruz
  • Popcorn Zombies

    Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir mobil oyun
  • Plants vs Zombies Free APK

    Plants vs Zombies APK Android oyununda yetiştirdiğiniz bitkilerle zombileri yok ediyorsunuz. Bitkiler Zombilere Karşı oyunu ücretsiz!
  • Plants vs Zombies 2 APK

    Plants vs Zombies 2 APK Android oyunda bitkilerle zombilerin savaşı devam ediyor! Bitkiler Zombilere Karşı 2 oyunu strateji gerektirir.
  • Flat Zombies APK

    Flat Zombies APK, insanları zombilerden korumaya çalıştığınız, farklı modlar sunan hayatta kalma oyunu. Zombi oyunlarını seviyorsanız Flat Zombies'i kaçırmayın.
  • Satan's Zombies

    Satan's Zombies sıradışı bir yarış oyunudur.
  • CONTRACT KILLER: ZOMBIES

    CONTRACT KILLER: ZOMBIES heyecan dolu bir zombi oyunudur