ZigZag Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

ZigZag Warriors, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz ejderha öldürme oyunu.

ZigZag Warriors, bizleri ejderhalarla dolu fantastik bir dünyanın içerisine alıyor. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyun arcade türünde.

Askerlerimizle birlikte ejderha avına çıktığımız oyunda süreye karşı savaşıyoruz. Belirtilen sürede ejderhanın bizi beklediği ateş yakılmış yere ulaşmamız gerekiyor. İstenen noktaya zamanında daha da önemlisi yeterli askerle ulaşmayı başarırsak ejderhayı birkaç vuruşta öldürüp yolumuza devam ediyoruz. Kötü senaryo ise zig zag çizerek ilerlediğimiz yolda askerlerimizi kaybedip ejderha ile tek başına yüzleşmek. Bu noktada da sahip olduğumuz silah ve korumamız önem kazanıyor. Mızrak, orak, balta, ok ve daha nice kullanabildiğimiz silah ve miğfer var ancak oyunda ilerledikçe açabiliyoruz. Kilit açma demişken her ejderhanın ölümünden sonra bir anahtar ortaya çıkıyor. Anahtarı aldığımız vakit hem özel bir güçlendiriciye sahip oluyoruz, hem de yeni yol açılıyor.

ZigZag Warriors, kontrol noktasında da beğenimi kazandı. Savaşçılar kendiliğinden koşar adım gittiklerinden bize sadece yönlendirmek kalıyor. Ekranın sağ ve sol yanına dokunarak bunu sağlıyoruz. Ancak ilerlediğiniz yol çok dar olduğundan savaşçılarınızı kolaylıkla kaybedebiliyorsunuz. Düşmemek için tüm dikkatinizi yola vermelisiniz.

Erkan Calp

ZigZag Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

ZigZag Warriors, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir ejderha savaşı oyunu.

ZigZag Warriors, yanımızda onlarca askerle ejderha avına çıktığımız bir savaş oyunu. 100 MB civarında ejderhaların da olduğu arcade türünde kaliteli grafiklere sahip ücretsiz bir mobil oyun arıyorsanız tavsiye ederim.

Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan yapımda askerlerinizle birlikte zig zag çizerek ilerliyor, yolunuza çıkan daha doğrusu sizi bekleyen ejderhalarla yüz yüze geliyorsunuz. Ejderhaları eğer yeterince askere sahipseniz öldürmeniz saniyelerinizi almıyor ancak savaş noktasına gelene dek dikkatsizliğiniz sonucu askerlerinizi kaybeder, savaşa tek başınıza girerseniz işiniz hiç kolay olmuyor.

Anahtarları topladığımızda özel güçler veren savaş oyununda ejderhaları öldürmek için mızrak, orak, ok, balta gibi çeşitli silahlar kullanıyoruz. Oyunda toplam 20 silah var ancak hepsi başlangıçta açık değil; ejderhaları öldürdükçe kazandığınız veya yolda çıkan elmaslarla kilitlerini açıyorsunuz. Ayrıca miğfer giyerek korunma gücünüzü artırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zigzag Crossing

    Zigzag Crossing'da gözün açık olsun. Çünkü bir sürü engel seni bekliyor olacak.
  • Rally Racer with ZigZag

    Dünyanın en imkansız yollarında hayatta kalmak istiyorsanız yeteneklerinizi konuşturmanız gerekiyor. Rally Racer with ZigZag ile bunu ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.
  • Eternity Warriors 2

    Eternity Warriors 2 oldukça kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur
  • Eternity Warriors 3

    Eternity Warriors 3 yüksek kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur
  • Dynasty Warriors: Unleashed

    Dynasty Warriors: Unleashed, Çin tarihinden kahramanlara yer veren bir aksiyon RPG oyunudur
  • Time Warriors

    Time Warriors, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ait mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Kingdom Warriors

    Kingdom Warriors mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMO oyunudur
  • Stickman Warriors Heroes 3

    Stickman Warriors Heroes 3, çöp adam süper kahramanlarla dövüştüğünüz bir Android oyunu.