Zingat Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
230 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Zingat Pro uygulamasında portföyünüzü ve ilanlarınızı yönetebilirsiniz.

Zingat Pro uygulaması ile Zingat.com kurumsal müşterileri de Android cihazlarından kolay ve hızlı bir şekilde ilan verebiliyorlar.

Akıllı emlak sitesi Zingat tarafından, kurumsal müşterilere yönelik geliştirilen Zingat Pro uygulaması ile ilan verme işlemleri artık mobil cihazlardan da gerçekleştirilebiliyor. Üyelik paketlerini inceleyebileceğiniz ve satın alabileceğiniz Zingat Pro uygulamasında, ilanlarınıza enerji yüklemesi de yapabiliyor ve daha çok görünmelerini sağlayabiliyorsunuz.. Yeni ilanlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde yayınlayabileceğiniz Zingat Pro uygulamasında ilanlarınızın istatistiklerini anlık olarak takip edebilirsiniz.

İlanlarınızda değişiklik yapabilmenize de olanak tanıyan Zingat Pro uygulamasında, ilanlarınızı inceleyenleri, favorilerine ekleyenleri ve kaç ilan için iletişime geçildiğini öğrenebiliyorsunuz. Müşterilerinizle anlık mesajlaşma özelliğini kullanarak iletişime geçebileceğiniz Zingat Pro uygulaması ile ihtiyaçlarınızı karşılayacak her türlü fonksiyonu rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

Zingat Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
111.8 MB DOSYA BOYUTU

Zingat Pro uygulamasında, mevcut ilanlarınızı yönetebilir ya da yeni ilanlar ekleyebilirsiniz.

Zingat.com kurumsal müşterisiyseniz, Zingat Pro uygulamasını iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirerek ilanlarınızı kolayca yönetebilirsiniz.

Akıllı emlak sitesi Zingat tarafından geliştirilen Zingat Pro uygulaması, kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak pek çok özellik sunuyor. Yeni ilanlarınızı kolayca yayınlayabilmenize olanak tanıyan Zingat Pro uygulamasında, üyelik paketlerini inceleyebilir ve yeni üyelik paketi de satın alabilirsiniz. Mevcut ilanların detaylarını ve fotoğraflarını da güncelleyebileceğiniz Zingat Pro uygulamasında, ilanınızın daha çok görünmesi için enerji yüklemesi de yapabilirsiniz.

İlanlarınızla ilgili pek çok istatistiği anlık olarak takip etmenize olanak tanıyan Zingat Pro uygulamasında, potansiyel müşterilerinizle anlık mesajlaşma özelliğini kullanarak iletişime geçebilir ve randevu verebilirsiniz. İlanlarınız ve portföyünüzle ilgili her türlü işlemi gerçekleştirmenize imkan tanıyan Zingat Pro uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zingat

    Zingat uygulaması üzerinden satılık ve kiralık konut, işyeri ve arsa ilanlarını inceleyebilirsiniz.
  • OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD)

    Android OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) uygulamasıyla ofisinizi istediğiniz yere taşıyarak dökümanlarınızı düzenleyebilirsiniz.
  • Multi Space APK

    Multi Space APK özel ve profesyonel sosyal medya hesaplarınızı eş zamanlı bir şekilde kullanmanızı sağlıyor.
  • DW Kişiler & Telefon Pro

    Android için Kişiler ve Telefon uygulaması, telefonunuzda mevcut kişi ve telefon yöneticisinin yerini alarak numara çevirme ve kişi bulma konusunda yaptığınız işlemleri hızlandırır ve kolaylaştırır.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama