Zingat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Zingat uygulaması üzerinden satılık ve kiralık konut, işyeri ve arsa ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Zingat uygulaması ile Android cihazlarınızdan daire, işyeri ve arsa gibi satılık ve kiralık ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Binlerce güncel ilanı inceleyebileceğiniz Zingat uygulamasında satılık ya da kiralık daire, rezidans, villa, yazlık, arsa, işyeri gibi birçok farklı kategori yer alıyor. Yatırım amaçlı ya da kendi kullanımınız için aradığınız her türlü gayrimenkul ilanına kolayca ulaşabileceğiniz uygulamada konumunuza en yakın ilanları da tek dokunuşla görüntüleyebiliyorsunuz.

Konum, fiyat, oda sayısı, kat sayısı, kategori, metrekare ve bina yaşı gibi kriterlere göre detaylı filtreleme yaparak da nokta atışı ilanları listeleyebileceğiniz Zingat uygulamasında ilanların açıklamalarını ve fotoğraflarını detaylı bir şekilde görebilir, ilan sahibine telefonla veya WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca; ilanlara bakacak vaktiniz yoksa Bana Ev Bul özelliğini kullanarak istediğiniz özelliklerdeki evin Zingat tarafından bulunmasını sağlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Zingat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
129.9 MB DOSYA BOYUTU

Gayrimenkul arayışınız varsa Zingat uygulaması üzerinden binlerce güncel ilana ulaşabilirsiniz.

Zingat uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızdan satılık ve kiralık gayrimenkul ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Yatırım amaçlı veya kendiniz için daire, rezidans, yazlık, villa, arsa veya işyeri arıyorsanız, Zingat uygulamasında yer alan güncel satılık ve kiralık ilanlara göz atabilirsiniz. Detaylı açıklamalar ve fotoğrafları inceleyerek ilgili ilan hakkında fikir sahibi olabileceğiniz Zingat uygulamasında, ilginizi çeken ilanlar için gayrimenkul danışmanlarıyla telefon veya WhatsApp üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz.

Size en yakın ilanlara göz atabileceğiniz Zingat uygulamasında, çeşitli özellikleri belirterek detaylı arama yapabilmeniz de mümkün. Oda sayısı, bulunduğu kat, metrekare, bina yaşı, fiyat, konum vb. özelliklere göre filtreleme yapabileceğiniz Zingat uygulamasında, Bana Ev Bul seçeneği ile aradığınız evin Zingat tarafından bulunarak size yönlendirilmesini sağlayabiliyorsunuz. Eğer siz de satılık ve kiralık ilanlara göz atmak istiyorsanız, Zingat uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hürriyet Emlak

    Gayrimenkul araştırması yapıyorsanız, yüzbinlerce ilanın yayınlandığı Hürriyet Emlak uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Milliyet Emlak

    Birikimlerinizi ev, iş yeri ya da arsa satın alarak değerlendirmek istiyorsanız Android cihazlarınıza Milliyet Emlak uygulamasını yükleyebilirsiniz.
  • Zingat Pro

    Zingat Pro uygulamasında portföyünüzü ve ilanlarınızı yönetebilirsiniz.
  • İkinci El

    İkinci El, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz basit bir araba, emlak ve ilan uygulamasıdır.
  • Emlak Jet

    Android cihazınızdan satılık ve kiralık gayrimenkulleri en kolay şekilde bulabilmek için Emlak Jet uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Tapusor

    Gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünüyorsanız Tapusor uygulamasından ilgili bölgelerin durumunu inceleyebilirsiniz.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.