Zip Viewer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz dosya sıkıştırma uygulamasıdır.

Bazen internetten Android cihazlarınıza dosya indirmeniz gerekebiliyor. Eğer bu dosya sıkıştırılmış herhangi bir formatta olursa, cihazınız bunu kendisi açamıyor. Bunun için de yardımcı bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorsunuz.

Bu gibi durumlarda kullanabileceğiniz faydalı uygulamalardan bir tanesi de Zip Viewer. Zip Viewer, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip sıkıştırılmış dosya açmak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir uygulama.

Basit arayüzü ile de hiç sıkıntı yaşamadan kullanabileceğiniz Zip Viewer 1 milyondan fazla indirilmeyle marketlerdeki en iyi zip uygulamalarından birisi haline gelmiş durumda.

Uygulama ile zip dosyalarını direk olarak mail kutunuzdan ya da web tarayıcınızdan açabilme şansına sahipsiniz. Ayrıca uygulama içerisindeki tarayıcıyı kullanarak hafıza kartınız içerisinde arama yapabilirsiniz.

Uygulama  Zip, Gzip , BZip2, Tar, Tgz, ar, arj, cpio, lzma, xz ve 7zip uzantısına sahip bütün dosyaları açabiliyor. Eğer siz de bu amaçla kullanmak üzere bir uygulama arıyorsanız, Zip Viewer'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NVIDIA VR Viewer

    NVIDIA VR Viewer, Android işletim sistemine sahip telefonlar üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşamanıza yardımcı olacak bir uygulamadır.
  • LibreOffice Viewer

    LibreOffice Viewer mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ofis yazılımıdır
  • VNC Viewer

    VNC Viewer uygulamasıyla Android cihazlarınızdan Windows, Mac ve Linux bilgisayarlarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Easy Unrar, Unzip, Zip

    Android için Sıkıştırılmış Dosyaları Açma uygulaması olan Easy Unrar, Unzip, Zip, rar ve zip dosyalarını kolayca açmanızı sağlar.
  • WinZip Android

    WinZip'in Android versiyonu ile mobil cihazınızda Zip dosyalarını açabilirsiniz
  • ZIP with Pass

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz dosya sıkıştırma uygulamasıdır.
  • ALZip

    ALZip, dosya sıkıştırma ve zipli dosyaları açma özellikli ücretsiz Android dosya yöneticisi uygulamasıdır.
  • Google PDF Viewer

    Google PDF Viewer, adından da anlayacağınız üzere Google'ın Android cihazlar için geliştirmiş olduğu resmi PDF görüntüleme uygulaması.