Zombie Anarchy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,039 TOPLAM İNDİRME

Zombie Anarchy, Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Zombie Anarchy eğer Walking Dead dizisine benzeyen bir hayatta kalma macerası yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil zombi oyunu.

Windows 10 işletim sistemini kullanan bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Zombie Anarchy'de bizi acımasız bir zombi kıyameti bekliyor. Zombiler şehirleri istila etmeye başladıktan sonra insanlar giderek köşeye sıkışıyor. Yiyecek ve su gibi temel ihtiyaçları karşılamak bile bir ölüm kalım mücadelesine dönüşmüş halde. Bu şartlarda karşımıza çıkan tek tehlike de zombiler değil. Sahip olduklarımızı yağmalamaya çalışan diğer insanlar zombilerden de tehlikeli olabiliyor. İşte biz bu dünyada yıkılan medeniyeti baştan inşa etmek ve insanlara yaşayabilecekleri bir yer sunmak için mücadele ediyoruz.

Zombie Anarchy^de tek kahramanla başladığımız maceramız boyunca farklı yeteneklere sahip kahramanlar bize katılıyor. İlk iş olarak kendi kampımızı kuruyoruz ve bütün operasyonlarımızı bu kamp üzerinden yönetiyoruz. Kampımızı kurduktan sonra kahramanlarımızı erzak ve kaynak toplamak için haritanın farklı yerlerine gönderiyoruz. PvP savaşlarında da diğer oyunculara karşı savaşabiliyoruz.

Gameloft tarafından geliştirilmiş Zombie Anarchy'de gerçek zamanlı savaş sistemi yer alıyor. Oyunun grafikleri ise bir hayli yüksek kaliteye sahip.

Can Erdil Şentürk

Zombie Anarchy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
303 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Anarchy, şehrinizi işgal eden zombileri engellemenizi amaçlayan bir strateji oyunudur.

Zombiler bir şekilde çoğalmayı başardı. Şehriniz tehlike altında. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Zombie Anarchy ile şehrinizi zombilerden kurtarabilirsiniz.

Online bir şekilde oynayabileceğiniz Zombie Anarchy, sizin zombilere karşı mücadele etmenizi amaçlıyor. Tüm şehri zombiler işgal etmiş durumda. Sizin çeşitli silahlar bulmanız ve bu zombilerle savaşmanız lazım. Öncelikle henüz zombiye dönüşmemiş insanları bulmalı ve onlarla birlikte bir takım kurmalısınız. Kurduğunuz takımın güçlü kişilerden oluşmasına özen gösterin. Daha sonra da tüm takımınızı silahlandırarak savaşa başlayabilirsiniz.

Anlık olarak binlerce oyuncuyla birlikte oyun oynamanıza imkan sağlayan Zombie Anarchy, sizin tek kurtarıcınız. Bu yüzden her karakterde olan özel güçleri keşfedin ve silahlarınızla birlikte zombilere saldırın. Zombilere ne kadar kalabalık bir grupla saldırırsanız o kadar başarılı olursunuz.

Zombie Anarchy oyununda en iyi oynayan oyuncular başarı listesinde yer alıyor. Başarı sıranız ise öldürdüğünüz zombi sayısına göre belli oluyor. Bu yüzden oyunu iyi oynamalı ve başarı listesinde yer almalısınız. Başarı listesinde yer alanlar diğer oyunculara oranla daha üstün yeteneklere ve ayrıcalıklara sahip oluyorlar. Bu ayrıcalıklar sayesinde de başarı listesindeki liderliğinizi daha uzun süre devam ettirebilirsiniz.

Uğur Sağlam

Zombie Anarchy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
198 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Anarchy oyununda şehrinizi işgal eden zombileri durdurmalı ve onları öldürmelisiniz.

Şehrinizde hayat normal devam ederken bir anda beklenmedik olaylar gelişiyor. Tüm şehirde insanlar birer birer zombiye dönüşüyorlar. Böyle giderse şehrinizde yaşam imkanı kalmayacak. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Zombie Anarchy oyununda zombileri durdurmaya çalışın.

Zombie Anarchy, tüm dünyadan online oyuncular ile oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur. Oyunda oldukça dikkatli olmalısınız. Çünkü şehrinizin her yerinde zombiler var ve sizin bu zombilere karşı savaşmanız lazım. Savaşmak için öncelikle karakterinizi geliştirin. Karakterinizin savaşabileceği bir tarzda silah bulduktan sonra zombilere saldırmaya başlayın. Zombileri öldürdükçe karakteriniz gelişecek ve bu sayede daha kuvvetli silahlar kullanabileceksiniz. Savaş esnasında kendinize çok dikkat edin. Zombilerin sizi yakalamasına asla izin vermeyin.

Oldukça aksiyonlu bir oyun olan Zombie Anarchy'de kendi takımınızı da kırabilirsiniz. Kurduğunuz takım sayesinde çeşitli araçlar satın alarak zombilerin içerisine dalabilir ve onları daha kolay öldürebilirsiniz. Kullandığınız araç sadece zombileri ezmek için işe yaramıyor elbette. Çeşitli kamyonlar sayesinde araca bağlı silahı kullanarak zombilerle olan savaşınıza devam edebilirsiniz.

Oldukça gelişmiş ses efektleri ve özenle tasarlanmış grafikleriyle birlikte Zombie Anarchy oyununu çok fazla seveceksiniz. Oyunu oynarken kendinizi zombi saldırısının ortasında bulacaksınız. Eğer zombilerden korkmuyorsanız ve şehri kurtarabileceğinize inanıyorsanız, hemen şimdi Zombie Anarchy'i indirin!

Uğur Sağlam

Zombie Anarchy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME

Zombie Anarchy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Zombie Anarchy eğer heyecan dolu bir strateji oyunu oynamak isterseniz tavsiye eebileceğimiz bir mobil oyun.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Zombie Anarchy'de bizi Walking Dead dizisini aratmaya nbir hikaye bekliyor. Zombiler dünyayı istila edince her köşe başı zombilerle doluyor ve insanlar köşeye sıkışıyor. Hayatta kalan bir avuç insan ise zombilerin yanısıra yağmacılarla da savaşmak zorunda kalıyor. İşte biz medeniyeti yeniden inşa etmeye ve insanlara yaşanılabilecek bir yer sunmaya çabalayan kahramanların yerine geçiyoruz ve bu iş için uzun bir savaşa girişiyoruz.

Zombie Anarchy'de oyuncular oyuna başlarken kendilerine bir kamp kuruyorlar. Öncelikle kampımızı kuracağımız yeri zombilerden temizliyoruz ve sonrasında karargahımızı inşa ediyoruz. Bu karargahımızdan da yapacağımız işleri yönetmekteyiz. Kimi zaman yiyecek, yakıt gibi erzak ve kaynakları elde etmek için marketler ve benzin istasyonları gibi yerlere yoılculuk etmemiz gerekiyor. Kimi zaman da kaynaklarımızı yapmalamaya çalışan diğer insanlarla savaşmamız gerekiyor.

Zombie Anarchy içinde sıradan zombilerin yanısıra mutasyona uğramış dev zombilerle de savaşıyoruz. Oyunda birçok farklı kahramanla tanışıp kendi grubumuza dahil edebiliyoruz ve yeteneklerini savaşlarda kullanabiliyoruz. Gerçek zamanlı savaş sistemine sahip olan oyunun online alt yapısı sayesinde oyunu diğer oyunculara karşı savaşarak da oynayabilmektesiniz.

Zombie Anarchy yüksek kaliteli grafikleri eğlenceli bir oynanışla birleştiriyor. Eğer kaliteli bir strateji oyunu oynamak istiyorsanız ve zombi hikayelerini seviyorsanız Zombie Anarchy'i kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Defense

    Zombie Defense bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Zombie Derby Pixel Survival

    Zombie Derby Pixel Survival PC oyununda arabalarla zombileri ezip geçiyorsunuz. Zombie Derby Pixel Survival Steam'de
  • Zombie HQ

    Zombie HQ başarılı bir zombi oyunudur
  • Awesome Zombie Sniper

    Awesome Zombie Sniper ücretsiz bir FPS oyunudur
  • ZOMBIE CAR MASSACRE

    ZOMBIE CAR MASSACRE zombileri ezdiğiniz bir oyundur
  • Zombie Derby 2

    Zombie Derby 2 binlerce zombiyi ezebileceğiniz bir yarış oyunu
  • Zombie Panic! Source

    Zombie Panic! Source en başarılı Half Life 2 modlarından biridir
  • Zombie Shooter

    Zombie Shooter bolca aksiyon sunan bir oyundur