Zombie Call: Dead Shooter FPS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
686 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Call: Dead Shooter FPS, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz zombi oyunu.

Zombie Call: Dead Shooter FPS, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz ufak boyutlu olmasına rağmen son derece kaliteli bir zombi öldürme oyunu. Birinci şahıs kamera açısıyla oynanan başka bir deyişle FPS türünde zombi oyunlarından keyif alıyorsanız bu yapımı kesinlikle es geçmemelisiniz.

Dead Trigger 2’yi bitirdi ve zombi avına çıkacağınız yeni bir oyun arayışı içerisindeyseniz Zombie Call’a bir göz atmanızda fayda var. Yüksek kalitede, göz alıcı görseller sunmasa da oynarken keyif verdiğini söyleyebilirim. Oyun biraz da hikayesiyle öne çıktığından fazla uzatmadan bahsetmek istiyorum. 2. Dünya Savaşı’nın bitişine yakın bir dönemdeyiz. Bir grup komando olarak gizli olduğu söylenen bir görev alıyoruz. Görevimiz insanoğluna zarar verilmek üzere deneysel çalışmaların yapıldığı bir tesisi ortadan kaldırmak. Bunun dışında bir bilgiye sahip değiliz. Uzman komando birliğimizle birlikte söz konusu tesisi buluyor ve sızma planları yaparken bir sürprizle karşılaşıyoruz. Bize söylenilenden tamamen farklı bir manzarayla, zombilerle yüz yüze geliyoruz. Bu noktada görevimizin şekli tamamen değişiyor ve zombileri arkadaşlarımızla birlikte temizlemeye başlıyoruz.

Her zombi öldürme oyununda olduğu gibi Zombie Call da son derece hareketli geçiyor. Zombilerin tesisten çıkmalarını engellemek için sürekli olarak bir çatışma içerisindeyiz. Zombilerin kafalarını uçurmak için kullanabildiğimiz çok sayıda silahımız var. El bombası, mini silah, hassas tabanca bunlardan bazıları.

Aksiyon dozu yüksek birinci şahıs kamera açısından oynanan zombi oyunları arasında yeni bir seçenek olan Zombie Call, Windows platformunda da ücretsiz olarak geliyor.

Erkan Calp

Zombie Call: Dead Shooter FPS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME

Zombie Call: Dead Shooter FPS bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunu

Zombie Call: Dead Shooter FPS eğer birinci şahıs bakış açısından oynanan aksiyon oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek FPS türünde bir zombi oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Zombie Call: Dead Shooter FPS'de 2. Dünya Savaşı yıllarına yolculuk ederek gizli bir göreve katılan bir kahramanı yönetiyoruz. 1945 yılında bir grup uzman komandoya düşman hattının arkasına gizlice girme görevi verilmiştir. Askerlerin görevi ormanın içinde saklı olan ve gizli deneylerin yürütüldüğü bir tesisi bulmak ve yok etmektir. Komutan ise askerlerine sadece bilmeleri gereken şeyleri söylemiş, görevin detayları hakkında bilgi vermemiştir. Fakat görev sırasında kıyamet patlak vermiş ve kana susamış zombiler serbest kalmıştır. Bizim görevimiz de oyunda bu zombileri durdurmak ve insanlığı kurtarmaktır.

Zombie Call: Dead Shooter FPS klasik bir mobil FPS oyunu olarak nitelendirilebilir. Kahramanımızı birinci şahıs bakış açısından yönetiyoruz ve zombiler bize yaklaşmadan onları silahlarımızı kullanarak yok etmeye çalışıyoruz. Bize farklı silah seçenekleri sunulmakta, oyunda ilerledikçe yeni silahların kilitlerini açabiliyoruz. Ayrıca el bombası gibi ek ekipmanlar bize zorda kaldığımız anlarda yardımcı olmakta.

Zombie Call: Dead Shooter FPS'nin ortalama kalitede grafiklere sahip olduğu söylenebilir. Oyun kontrolleri çok problem yaratmamakta. Eğer FPS oyunları size keyif veriyorsa Zombie Call: Dead Shooter FPS'yi deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Zombie Call: Dead Shooter FPS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Call: Dead Shooter FPS, deneylerin yapıldığı tesisten sızmaya çalışan zombileri öldürdüğünüz bir iOS oyunu.

Zombie Call: Dead Shooter FPS, birinci şahıs kamera açısıyla oynanan zombi öldürme oyunlarına sıcak bakıyorsanız hoşunuza gideceğini düşündüğüm bir yapım. iPhone ve iPad cihazlarınızda boş zamanlarınızda oynamak üzere ücretsiz ve kaliteli bir zombi oyunu arıyorsanız iyi bir seçenek olacaktır.

Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen yüksek kalitede görsellere ve kaliteli oynanışa sahip onlarca popüler zombi oyunundan biri olan Zombie Call’da bir hikaye üzerinden ilerliyoruz. Diğer bir deyişle ne olduğunu anlamadan doğrudan kendimizi zombilerle baş başa bulmuyoruz. Hikayeden kısaca bahsetmem gerekirse; İkinci Dünya Savaşı’nın yaşandığı yıllarda gizli bir göreve katılan komando birliğini yönetiyoruz. Uzman komandolardan oluşan birliğimizle birlikte bize söylenildiği üzere gizli deneylerin yapıldığı tesise ulaşıyoruz. Bu noktada beklediğimiz bir olayla karşılaşıyoruz. Yerle bir etmemiz emredilen tesiste düşman askerleri yerine bir grup zombiyle karşılaşıyoruz. Zorlu görevimiz burada başlıyor.

Deneylerin yapıldığı bir tesisten sızmaya çalışarak dünyaya yayılma fikri olan yürüyen ölülerle ekibin lideri olarak birebir mücadele ettiğimiz oyunda asker üniforması giymiş zombileri hassas tabanca, hızlı küçük silah, el bombası gibi farklı silahlarla öldürebiliyoruz. İlerledikçe kullanabildiğimiz silahların sayısı da artıyor. Tabii ki yeni silahları kullanabilmeniz için zombilerle oldukça vakit geçirmeniz gerekiyor.

Zombie Call, tek bir yerde geçmemesiyle, tüm cihazlarda aynı kalitede oynanış sunmasıyla, basit – hemen alışabilir kontrol sistemiyle, hikayesiyle basit zombi oyunlarından ayrılıyor. Ücretsiz olması ve Türkçe dil desteği sunmasını da kesinlikle atlamamak gerek.

Erkan Calp

Zombie Call: Dead Shooter FPS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Call: Dead Shooter FPS, Windows Phone platformunda da en çok oynanan zombi oyunları arasında.

Zombie Call: Dead Shooter FPS, zombilerle dolu gizli bir deneyin yürütüldüğü tesisi yok etme görevini üstlendiğimiz, hem görsel hem de oynanış açısından kaliteli bir Windows Phone oyunu.

Birinci şahıs kamera açısıyla oynanan (fps) zombi oyunları arasında olan Zombie Call’da bir hikaye üzerinden yürüyoruz. Yani ne olduğunu anlamadan doğrudan olayın içerisinde değiliz. Hikayeye geçecek olursam; İkinci Dünya Savaşı’nın gerçekleştiği yıllara, hatta sonuna 1945’e gidiyoruz. Bir grup komandoya ormanın içerisinde faaliyetlerini gizlice sürdüren bir tesise sızmaları ve bu tesisi yerle bir etmeleri söyleniyor. Elit askerlerden oluşan birlik olay yerine gittiğinde büyük bir sürprizle karşı karşıya kalıyor. Tesis tamamen boşaltmış ve tesiste bilim adamları yerine zombiler askerlerimizi karşılıyor. Tam noktada oldukça gizli olduğu söylenen görevi yöneten kişi olurak devreye giriyor ve uzman askerlerle birlikte kana aç, sadece beynimizi yemeye proglanmış zombileri teker teker temizlemeye çalışıyoruz. Amacımız zombilerin tesis dışına çıkıp dünyaya yayılmalarını engellemek.

Aksiyon dozu oldukça yüksek başka bir deyişle sürekli yürüyen ölülerle çatışma içerisinde olduğumuz bu zombi oyununda etrafımızı kuşatan zombi ordusunu türlü türlü silahlarla bitirmeye çalışıyoruz. Mini küçük silahımız, hassas tabacamız ve el bombamız ilk etapta kullanabildiğimiz silahlardan sadece birkaçı. İlk etapta dedim çünkü oyunda ilerdedikçe farklı silahların kilidini açıp deneme şansı buluyoruz.

Tüm platformlarda farklı isimle karşımıza çıkan popüler zombi oyunu Zombie Call, kısa zamanda kafa dağıtmak için idela, uzun oynanışta sıkan bir yapım. Dead Trigger 2’yi bitirdiyseniz zombi avına çıkacağınız yeni bir oyun arıyorsanız bir göz atın derim; pişman olmazsınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Duty: Modern Warfare 2019

    Call of Duty: Modern Warfare 2019 İndir: Efsane FPS, Aksiyon Shooter oyunu Call of Duty Modern Warfare geri döndü!
  • Zombie Shooter

    Zombie Shooter bolca aksiyon sunan bir oyundur
  • Zombie Shooter 2

    Zombie Shooter 2 sürükleyici bir bilgisayar oyunudur
  • Zombie Army 4: Dead War

    Zombie Army 4: Dead War (PC İndir): En iyi zombi oyunlarından biri
  • Left 4 Dead

    Valve’in klasik 4 kişi zombi vurma oyunu Left 4 Dead’i duymayan kaldı mı? Left 4 Dead oynayın ve nostalji yaşamaya başlayın.
  • Awesome Zombie Sniper

    Awesome Zombie Sniper ücretsiz bir FPS oyunudur
  • Call of Duty: Vanguard

    Call of Duty: Vanguard, tek oyunculu senaryo hikaye, çok oyunculu (multiplayer) ve zombiler modlarını içeren FPS oyunu.
  • DEATHLOOP

    DEATHLOOP, PC ve PlayStation 5'e özel çıkan yeni nesil FPS oyunu. DEATHLOOP Steam'de!