Zombie Derby 2

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME

Zombie Derby 2 binlerce zombiyi ezebileceğiniz bir yarış oyunu

Zombie Derby 2 eğer hem aksiyona dalmak, hem de yarışmak istiyorsanız hoşunuza gidebilecek bir zombi oyunu.

Zombie Derby 2'de zombi felaketinden sonra medeniyetin çöktüğü, insanların köşeye sıkıştığı bir dünyaya konuk oluyoruz. Her köşebaşında tehlike kol gezerken ancak en iyi araç kullanabilenler hayatta kalabiliyor; çünkü zombilerden kaçabilmek için tek yol aracınızla onların üzerinden geçmek.

Zombie Derby 2'de binlerce zombi ezebileceksiniz. Ayrıca tek tik zombileri de ezmiyorsunuz, oyunda lastiklerinizin altına alabileceğiniz birçok farklı zombi türü yer alıyor. Zombileri ezmek için de farklı seçeneklere sahibiz, 9 farklı aracın kilidini açabilmemiz mümkün. Zombileri yok ettikçe araçlarımızı geliştirebiliyoruz.

Zombie Derby 2'de yarışırken rampalardan atlıyor, yoldaki engelleri aracımızın silahlarıyla yok ediyoruz. Oyun güzel görünen grafiklere sahip. Zombie Derby 2 minimum sistem gereksinimlerine sahip:

- Windows 7 işletim sistemi

- 1.5 GHz işlemci

- 2 GB RAM

- DirectX 9.0

- 300 MB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Zombie Derby 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Derby 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Zombie Derby 2 güzel grafiklere sahip olan bir mobil zombi oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Zombie Derby 2, bize kıyamet sonrası bir senaryo sunuyor. Oyunda dünyanın zombiler tarafından istila edildiğine şahit oluyoruz. Zombiler dört bir yanı kuşatırken insanlar hayatta kalabilmek için zorlu bir mücadeleye giriyor. İşte biz de bu hayatta kalan insanlardan biriyiz ve zombilerden yakamızı kurtarmaya çalışıyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için aracımıza atlıyoruz ve zombileri parçalayarak yol alıyoruz.

Zombie Derby 2 bir yarış oyunu ve zombi oyunu karışımı şeklinde hazırlanmış. Oyunda aracımızla yol alırken karşımıza çıkan zombileri ezebiliyoruz, aracımıze özel silahlar monte ederek bu silahlarla zombileri yok edebiliyoruz. Zombilerle savaşırken bir yandan da rampalardan uçuyor, dengeli bir şekilde yere inmeye çalışıyoruz. Ayrıca patlayıcı variller de yolumuza çıkıyor. Bütün bu engeller karşısında aracımızın hasar almasını engellememiz gerekmekte; yoksa aracımız parçalanıyor ve oyun sonlanıyor.

Zombie Derby 2'de farklı zombilerle karşılaşarak farklı mekanlarda araç kullanıyoruz. Oyundaki araç modellemeleri, parçalanma efektleri ve diğer görsel efektler göze hoş görünmekte.

Can Erdil Şentürk

Zombie Derby 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME
165 MB DOSYA BOYUTU

Zırhlı araçlarla zombileri öldürerek ilerlediğiniz yarış oyunu

Zombie Derby 2, özel yapım zırhlı araçlarla zombileri ezerek, kafalarını uçurarak ilerlediğimiz bol kanlı sürükleyici bir mobil oyun. Zombi öldürme oyunlarını seviyor, fizik tabanlı arazi yarış oyunlarına da bayılıyorsanız iki türün karışımı bu yapıma hayır diyeceğinizi düşünmüyorum. Grafikleri de oynanışı kadar etkileyici olan yapımı ücretsiz indirme şansınız varken kaçırmayın derim.

Sadece zombilerin kaldığı post apokaliptik dünyada geçen çılgınca yarıştığınız bir mobil oyun Zombie Derby. Oyunda sürdüğünüz araçlar türlü silah ve zırhlarla modifiye edilmiş çok özel araçlar. Seçebildiğiniz, yükseltmeye açık toplam 8 araç bulunmakta. Favorinizi alıp yola çıkıyorsunuz. Sürüş esnasında zombileri yoldan temizlerken hızınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Yollar oldukça kötü; en ufak dikkatsizliğinizde tepetaklak olabilirsiniz. Zombileri ezerek veya silahınızla öldürebildiğiniz gibi yakınlarındaki nesneleri havaya uçurarak da zarar verebiliyorsunuz. Her zombi öldürüşünüzde ekran kana bulanıyor.

Bol kanlı sahneler içerdiğinden yaş sınırı (12+) getirilen oyun, iPhone, iPad ve Apple TV ile uyumlu ve sadece 165 MB boyutunda.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Derby Pixel Survival

    Zombie Derby Pixel Survival PC oyununda arabalarla zombileri ezip geçiyorsunuz. Zombie Derby Pixel Survival Steam'de
  • Zombie Derby

    Zombie Derby, Windows tabanlı tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz bir zombi ezmece oyunu ve ücretsiz.
  • Demolition Derby: Crash Racing

    Demolition Derby: Crash Racing, Destruction Derby oyununa benzerliğiyle dikkat çeken yarış oyunu.
  • ZOMBIE CAR MASSACRE

    ZOMBIE CAR MASSACRE zombileri ezdiğiniz bir oyundur
  • Zombie Shooter 2

    Zombie Shooter 2 sürükleyici bir bilgisayar oyunudur
  • Zombie Panic! Source

    Zombie Panic! Source en başarılı Half Life 2 modlarından biridir
  • Automobilista 2

    Automobilista 2 ile gerçek bir yarış dünyasına giriş yapacaksınız.
  • Need For Speed Underground 2

    Need For Speed Underground 2 (NFS 2), bir döneme damgasını vurmuş efsane yarış oyunu.