Zombies Chasing My Cat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Zombies Chasing My Cat mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyono oyunudur

Zombies Chasing My Cat bir kere oynadıktan sonra bir bağomlılığa dönüşebilen ve bolca eğlence sunan bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanablir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Zombies Chasing My Cat'te klasik bir zombi felaketi senaryosu konu alınıyor. Kahramanımız, bir sabah uyanında dünyanın tamamen değiştiğine, etrafında yaşayan ölüler tarafından istila edildiğine tanık oluyor. Kahramanımız, ortaya çıkan olayları anlamaya çalışırken kedisi Oscar pencereden fırlayarak zombilerle dolu sokağa atlıyor ve kaçmaya başlıyor. Biz de kedimizin peşine düşerek onu zombilerden kurtarmaya çalışıyoruz.

Zombies Chasing My Cat'te kahramanımız sürekli koşarken karşısına zombiler çıkıyor. Biz onu yönlendirerek zombilerden kaçmasını sağlıyoruz. Ayrıca çeşitli power-up'lar sayesinde zamanı yavaşlatabiliyor veya karşımıza çıkan engelleri yıkıp geçebiliyoruz. Bunun yanında oyunda farklı silahları kullanabiliyor, bu silahlarla zombileri avlayabiliyoruz.

Zombies Chasing My Cat retro tarzda renkli grafiklere sahip. Oyunun kontrolleri de oldukça kolay. Oyunda puan kazandıkça birçok ilginç kostümün kilidini açabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Zombies Chasing My Cat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Zombies Chasing My Cat kolay kontrollere sahip bir mobil zombi oyunudur

Zombies Chasing My Cat eğer boş vakitlerinizi keyifli bir şekilde değerlendirmek isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil zombi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Zombies Chasing My Cat'de kendimizi bir zombi felaketinin ortasında buluyoruz. Bir sabah uyandığımızda etrafın zombiler tarafından istila edildiğine tanık oluyoruz. Tam bu anda kedimiz camdan fırlıyor ve zombilerin arasında kayboluyor. Bize düşen görev, zombilere takılmadan yol almak ve kedimizi bulmak. Bu iş için de reflekslerimizi konuşturmamız gerekiyor.

Zombies Chasing My Cat'te kahramanımız sürekli koşarken karşısına zombiler çıkıyor. Zombileri atlatmak için sağa veya sola kaçıyoruz. Bunun yanısıra çeşitli bonuslar bize geçici olarak avantaj kazandırabiliyor. Zamanı yavaşlatabiliyor, önümüze çıkan engelleri yıkıp geçebiliyor ya da silahlarımızla zombileri vurabiliyoruz.

Zombies Chasing My Cat'te kahramanımız için birçok farklı kostüm seçeneği yer almakta. Retro tarzda graifklere sahip oyun kolay kontrollere yer vermekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombies Chasing Me

    Zombies Chasing Me, zombilerden koşarak kaçmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Zombies Ate My Friends

    Zombies Ate My Friends, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zombi temalı bir aksiyon ve macera oyunudur.
  • Chasing Yello

    Android Chasing Yello oyununda sarı balığa yardım ederek nehri geçmesini sağlamalıyız.
  • Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach

    Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach, Android için yarış oyunudur.
  • Cat War2

    Cat War2 önceki bölüme göre zenginleştirilmiş içerikleriyle öne çıkıyor ve oyunseverlere aksiyon dolu bir macera vaat ediyor.
  • DEAD LOOP -Zombies-

    DEAD LOOP -Zombies- FPS türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Minigore 2: Zombies

    Minigore 2: Zombies yüksek kaliteye sahip bir aksiyon oyunudur
  • Exterminator: Zombies

    Exterminator: Zombies ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur