ZoneAlarm ForceField

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5,302 TOPLAM İNDİRME
5.9 MB DOSYA BOYUTU

İnternet tarayıcınız üzerinde çalışarak girmiş olduğunuz sitelerin güvenilir olup olmadıklarını size bildiren Zone Alarm Force Field ile spyware barındıran sitelerin yanı sıra kimlik veya hesap hırsızlarına karşı da kişisel bilgile

ZoneAlarm ForceField banka, alışveriş hesaplarınızı korumak için geliştirilmiş bir yazılımdır. Bilgisayar güvenliği alanında önde gelen şirketlerden birisi olan Check Point'in ZoneAlarm serisine eklediği bu program sayesinde kimlik ve kredi kartı hırsızlıklarına karşı kendinizi güvence altına alabilirsiniz. Tehlikeli internet sitelerini de size haber vererek kişisel bilgilerinizi bu sitelerde girmemenizi sağlayan bu güzel yazılım sayesinde hesap hırsızlarına karşı korumasız kalmayacaksınız. Ayrıca casus yazılımlar(spyware) saçan zararlı siteleri de size bildirerek girdiğiniz sitelerin güvenliklerini sizin yerinize ölçmektedir. Ayrıca internet tarayıcınızı kullandıktan ve kapattıktan sonra girmiş olduğunuz tüm bilgileri silerek tüm bilgileri güvence altında tutar.

İnternet tarayıcısı üzerinden çalışan ZoneAlarm ForceField, Internet Explorer veya Firefox tarayıcıları ile uyumludur. Diğer tarayıcılar için henüz uyumlu değildir.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall

    ZoneAlarm güvenlik duvarı ve antivirüsü bir araya getirdiği ürünü ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall ile hem virüsleri hem de internetten sızan tehlikeleri önlüyor.
  • ZoneAlarm Antivirus

    Güvenlik duvarını içerisinde barındıran gelişmiş özelliklere sahip bir virüs koruma yazılımı olan ZoneAlarm Antivirus ile bilgisayar güvenliğinizi sağlayabilir ve zararlı yazılımları engelleyebilirsiniz.
  • ZoneAlarm Pro Firewall

    Antivirüs yazılımınız yanında kullanabileceğiniz ZoneAlarm Pro Firewall sisteminizi internet ortamındaki casus, reklam, rootkit, kimlik hırsızlıkları, hacker saldırıları gibi tehlikelere karşı korur.
  • ZoneAlarm Extreme Security

    Tüm ZoneAlarm güvenlik yazılımlarını tek bir program içerisinde toplayan ZoneAlarm Extreme Security, sistemi ve verileri koruyarak internetten gelebilecek tehlikelere karşı tam güvenlik sağlar.
  • ZoneAlarm Uninstall

    ZoneAlarm Uninstall ile ZoneAlarm programlarını bilgisayarınızdan kolayca kaldırabilirsiniz
  • ZoneAlarm Free

    ZoneAlarm Free Firewall ile bilgisayarınızı hacker saldırılarına karşı koruyabilirsiniz ve internet trafiğinizi denetleyebilirsiniz
  • ZoneAlarm SocialGuard

    ZoneAlarm yeni ürünü SocialGuard ile çocukları Facebook üzerinden gelecek tehlikelere karşı koruyor.
  • ZoneAlarm Internet Security Suite

    ZoneAlarm Internet Security Suite bilgisayarınızın her türlü iç ve dış tehlikeye karşı en dirençli ve en güncel şekilde kalmasını sağlayarak sistemi güvende tutar.