ZoomIt

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
23,549 TOPLAM İNDİRME
0.28 MB DOSYA BOYUTU

ZoomIt ile tek bir tuşla ekranın istediğiniz bölümüne yakınlaşabilir ve bu alan üzerinde yazılar yazabilirsiniz.

ZoomIt, ekranın istediğiniz bölümüne yakınlaşarak görüntüyü büyütmenize olanak tanıyan ücretsiz bir uygulamadır.

Programın arayüzünde bulunan özellikleri istediğiniz klavye kısayollarına atayarak tek bir tuşla ekrana yakınlaşabilir ve isterseniz yakınlaştığınız alanda yazılar yazabilirsiniz. Özellikle sunum yapanların çok işine yarayabileceğini düşündüğümüz ZoomIt adlı programı ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

ZoomIt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

ZoomIt, iOS kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabileceği bir sosyal bulmaca oyunudur.

ZoomIt, iOS kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabileceği bir sosyal bulmaca oyunudur. AppStore üzerinde bir çok bulmaca uygulaması olmasına rağmen, bu uygulamalar arasından bir çoğu benzer ve kendine özgü bir şeyler sunmamaktadır. ZoomIt, modern arayüzü ve kendine özgü yapısı ile diğer kullanıcılar ile yarışarak en yüksek puanı almaya çalışacağını eğlenceli bulmaca oyunlarından bir tanesidir. Farklı ve bağımlılık yapan bir yapıya sahip olan ZoomIt'i özellikle bulmaca severler beğenebilir.

Oyundaki amacınız fotoğraflardaki gizli objeleri tepsit ederek doğru tahmin etmek. Kullanıcılar kendi sıraları geldiğinde tahmin etme hakkına sahiptirler. Eğer yüksek puanlar kazanmak istiyorsanız zor tahmin edilecek fotoğraflar göndermelisiniz. Eğer rakibinizin yolladığı fotoğraf üzerinde tahmin ederken çok zaman kaybederseniz rakibiniz çok puan kazanacaktır.

Uygulama üzerinden oyunu oynayabilmek için Facebook veta Twitter hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor. Kayıt aşamasından sonra arkadaşlarınızı da davet ederek onlarla birlikte oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınız dışında rastgele oyuncular ile de oynamak mümkün.

Oyunda sıranın size geçtiğini öğrenmek için bildirim alma seçeneğini aktif etmenizi öneririm. Aksi halde sıranın size geldiğinifrkedemeyerek zaman ve puan kaybedebilirsiniz. Muhteşem bir arayüze ve oyun yapısına sahip olan ZoomIt oyununu denemek isterseniz iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gravit Designer

    Başarılı ve ücretsiz bir vektörel tasarım uygulaması
  • LinguaLeo

    LinguaLeo, İngilizcenizi ilerletmenize yardımcı olan uygulamalar arasında bulunuyor ve dünya genelinde oldukça popüler.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • XMEye

    XMEye ile dilediğiniz her an kameraları takip edebilir, görüntülere ulaşabilirsiniz.
  • MorphVOX

    MorphVOX ile Windows bilgisayarınızda sesinizi değiştirebilir, insanların farklı ses tonu ile sizi tanımasını sağlayabilirsiniz.
  • 3uTools

    3uTools ile Windows bilgisayarınızda müzik, resim vb. dosya boyutlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2, benzersiz bir hikayeyi zorlu bulmacalar ile birlikte keşfedebileceğiniz birinci şahıs bulmaca oyunudur.
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!