Samsung Galaxy Buds FE Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Samsung Galaxy Buds FE özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte Samsung'un yeni kablosuz kulaklık modeli!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni bir kablosuz kulaklık modeli Samsung Galaxy Buds FE'yi tanıttı. Peki, uygun fiyatı ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Samsung Galaxy Buds FE'nin özellikleri neler? Bu rehberde söz konusu kulaklığa dair merak edilen bazı soruları cevaplayacağız.

Samsung Galaxy Buds FE Özellikleri

  • Bluetooth: 5.2
  • Mikrofon: 3 adet
  • Aktif Gürültü Engelleme (ANC): Var.
  • Kulaklık Batarya Kapasitesi: 60 mAh
  • Şarj Kutusu Batarya Kapasitesi: 479 mAh
  • Kulaklık Boyutu: 17,1 x 19,2 x 22,2 mm
  • Şarj Kutusu Boyutu: 50,0 x 27,7 x 50,0 mm

Samsung Galaxy Buds FE, 4 Ekim 2023 tarihinde akıllı telefon modeli Samsung Galaxy S23 FE ve tablet modeli Samsung Galaxy Tab S9 FE ile beraber tanıtıldı. Galaxy Buds FE hem tasarım hem fiyat hem de özellik konularında dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

Bluetooth 5.2 teknolojisini destekleyen kablosuz kulaklık modelinde aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor. Kulaklığın batarya kapasitesi 60 mAh, şarj kutusunun batarya kapasitesi ise 479 mAh olarak açıklandı.

3 adet mikrofonun yer aldığı kablosuz kulaklığın ANC açıkken 6 saate kadar, şarj kutusuyla birlikte toplamda 21 saate kadar pil ömrü sunduğu söyleniyor. Paylaşılan bilgilere göre ANC kapalıyken kulaklık 8,5 saate kadar, şarj kutusuyla beraber 30 saate kadar pil ömrü sunabiliyor.

Mistik beyaz ve grafit olmak üzere iki farklı rank seçeneği sunan kablosuz kulaklık modeli 17,1 x 19,2 x 22,2 mm, şarj kutusu ise 50,0 x 27,7 x 50,0 mm boyutlarında. AAC ve SBC ses codec bileşenlerini destekleyen cihazda dokunmatik kontroller bulunuyor. Peki, Samsung marka yeni kulaklık ne kadar fiyat etiketine sahip?

Suya Dayanıklı Kablosuz Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - 2024
TEKNOLOJİ

Suya Dayanıklı Kablosuz Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - 2024

Suya dayanıklı kablosuz kulaklıklar, su ile temas edilse bile çalışmaya devam ederek oldukça önemli bir avantaj sağlıyor.

Samsung Galaxy Buds FE Fiyatı

Samsung marka yeni kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds FE 1.699 TL fiyata satılıyor.

En İyi Gürültü Önleyici Kulaklık Modelleri ve Fiyatları
TEKNOLOJİ

En İyi Gürültü Önleyici Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

Gürültü engelleyici kulaklık modelleri, özellikle sesli ortamlarda telefon görüşmelerinizi oldukça kolaylaştırabilir.

Bu rehberde Samsung Galaxy Buds FE ücreti ve donanımı hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Samsung tarafından tanıtılan yeni kablosuz kulaklık modeli ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR