YouTube Premium Öğrenci Üyeliği Nasıl Alınır?

YouTube Premium öğrenci üyeliği alma işleminin nasıl yapıldığını merak eden kişiler için bir rehber hazırladık. İşte merak edilen sorunun cevabı!

YouTube Premium öğrenci üyeliği, daha uygun fiyat karşılığında platformun sunduğu avantajlardan yararlanılmasını sağlıyor ancak isminden de anlaşılacağı üzere bu abonelik planının bir şartı bulunuyor.

Bu şartı karşılayan kişiler diğer planlara kıyasla daha düşük bir fiyata Premium'a abone olabiliyor ve reklamsız YouTube deneyimi dahil olmak üzere birçok avantaja kavuşuyor. Bu rehberde YouTube Premium öğrenci planı nasıl alınır sorusu dahil olmak üzere merak edilen birçok soruyu cevaplayacağız.

YouTube Premium Öğrenci Üyeliği Fiyatı Ne Kadar?

YouTube Premium öğrenci planı için 2024 itibarıyla aylık 37,99 TL fiyat belirlendi. Bireysel abonelik planı ise aylık 57,99 TL fiyata sahip. Platform tarafından sunulan ve yalnızca yeni üyelerin yararlanabildiği 1 aylık ücretsiz deneme sürümü de mevcut.

YouTube Premium Öğrenci Üyeliği Şartları Neler?

Popüler video paylaşım hizmetinin öğrenci üyeliğinden yararlanmak için yükseköğrenim kurumunda öğrenci olmak gerekiyor. Eğer bu şartı karşılıyorsanız aşağıda yer alan adımları uygulamaya başlayabilirsiniz.

İlk 24 Saatte En Çok İzlenen YouTube Videoları
İNTERNET

İlk 24 Saatte En Çok İzlenen YouTube Videoları

Gün içerisinde en fazla zaman geçirilen platformlardan biri olan YouTube'a her saat binlerce video yükleniyor. Bunların bir kısmı çok kısa süre içerisinde milyonlarca izlenme sayısına ulaşırken bir kısmı ise beklentilerin altında kalıyor.

YouTube Premium Öğrenci Üyeliği Alma Adımları

  • YouTube Premium sayfasını ziyaret edin.
  • Sağ üst köşede bulunan "Oturum aç" butonuna basın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • "YouTube Premium üyesi olun" butonuna tıklayın.
  • "Öğrenci" seçeneğini seçin.
  • "Onayla" butonuna basın.
  • "Devam" seçeneğini seçin.
  • Formu doldurun.
  • "Öğrencilik Durumumu Doğrula" butonuna tıklayın.
  • Bu adımları YouTube uygulaması üzerinden de tamamlayabilirsiniz.

İlk olarak YouTube Premium resmî web sayfasını ziyaret edin. Oturum açık değilse "Oturum aç" butonuna tıklayın ve üyelik bilgilerinizi yazarak hesabınıza giriş yapın. Bir sonraki adımda "YouTube Premium üyesi olun" butonuna tıklayın.

Açılan pencerede "Bireysel", "Aile" ve "Öğrenci" abonelik planlarını göreceksiniz. Bunlar arasından "Öğrenci" seçeneğini seçin ve ardından "Onayla" butonuna basın.

"Onayla" butonuna tıkladıktan sonra öğrencilik durumunuzun doğrulanması için SheerID'ye yönlendirileceğine dair bir uyarı penceresi açılacak. "Devam" seçeneğini seçerek bir sonraki adıma geçin.

Açılan sayfada bir form göreceksiniz. Bu formu doldurup "Öğrencilik Durumumu Doğrula" butonuna basın. Ekranda yer alan adımları uygulayarak üyelik alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Bu rehberde YouTube Premium öğrenci planı alma işlemi dahil olmak üzere merak edilen birçok soruyu cevapladık. Söz konusu üyelik ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Video Paylaşım Hizmeti YouTube Ne Kadar İnternet Yer?
İNTERNET

Video Paylaşım Hizmeti YouTube Ne Kadar İnternet Yer?

YouTube ne kadar internet yer sorusunun yanıtı, popüler video paylaşım hizmetini kullanan çoğu kişi tarafından oldukça merak ediliyor.

YORUMLAR