YouTube Premium Nedir? Özellikleri ve Fiyatı

YouTube Premium nedir, özellikleri neler sorularını soran kişiler, YouTube Premium fiyatı ne kadar sorusunun da yanıtını merak ediyor. İşte soruların yanıtı!

YouTube Premium, özellikleri ile ön plana çıkan bir hizmettir. Peki, dünya çapında çok fazla sayıda kişi tarafından tercih edilen YouTube Premium, kullanıcılara neler sunuyor? Bu yazıda popüler hizmete dair merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız.

Dünyanın en büyük video paylaşım platformlarından biri olan Youtube, günümüzde internet kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor. Çeşitli içerik üreticilerin videolarını yayımlayabildiği Youtube platformu, son yıllarda eklenen yeni özellikler ile giderek kapsamlı bir platform hâline geldi.

Yıllardır popülerliğini devam ettirerek oldukça büyük bir başarının altına imza atan platformda ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı sürüm bulunuyor. YouTube Premium olarak ücretli versiyon, kullanıcılara çeşitli avantajlar sunuyor. Peki, YouTube Premium nedir, fiyatı ne kadar?

YouTube Premium Nedir?

Tüm dünyada çok fazla sayıda kişi tarafından tercih edilen YouTube Premium, popüler video paylaşım hizmeti tarafından sunulan ücretli abonelik planıdır. Aylık belirli bir ücret ödeyerek abone olabileceğiniz hizmet ile beraber bazı avantajlar elde edebiliyorsunuz.

Dünyanın en büyük video paylaşım platformlarından bir tanesi olan Youtube'un ücretsiz sürümünde videoları izlerken karşınıza çeşitli reklamlar çıkabiliyor. Bu durum, kullanım deneyimini önemli ölçüde olumsuz yönde etkileyebiliyor.

Youtube Premium ise kullanıcı deneyimini iyileştirmek için reklamsız bir Youtube deneyimi sağlıyor. Bu hizmet, yalnızca reklamları ortadan kaldırmıyor, aynı zamanda çeşitli birtakım özel imkanları da beraberinde getiriyor. Peki, YouTube Premium özellikleri neler?

YouTube Videoları Programsız Nasıl İndirilir?
NASIL YAPILIR

YouTube Videoları Programsız Nasıl İndirilir?

YouTube çıktığı günden beridir hayatımızda. İnsanlar YouTube videolarını kaliteli bir şekilde izleyebilmek için internet kullanımının yüksek olması gerekiyor.

YouTube Premium Aile Nedir?

YouTube Premium Aile, aynı ev içerisinde yaşayan insanların yalnızca bir abonelik ile Premium hizmetinden yararlanabilmesini sağlar. Böylece her kişinin abonelik satın almasına gerek kalmaz. Premium Aile aboneliği, aynı evde yaşayan 5 aile üyesiyle (13 yaş ve üzeri) paylaşılabilir.

Birincil hesap, evdeki kişilere davet gönderebilir. 18 yaşının altındaki kişiler için yaş kısıtlaması özelliği geçerlidir. YouTube Premium Aile aboneliği ile normal Premium sürümünün sunduğu avantajlardan yararlanılır. Yani videolar reklamsız izlenebilir, istenen videolar cihaza indirilebilir, videolar arka planda oynatılabilir ve dahası yapılabilir.

YouTube MP3 Dönüştürme Nasıl Yapılır? Youtube MP3 Dönüştürücü
NASIL YAPILIR

YouTube MP3 Dönüştürme Nasıl Yapılır? Youtube MP3 Dönüştürücü

Dünyanın en çok video izleme ve müzik dinleme platformu YouTube, milyonlarca kullanıcıya her geçen gün ulaşmaya devam ediyor.

YouTube Premium Özellikleri Neler?

  • Reklamsız Videolar
  • İnternetsiz Video İzleme
  • Arka Planda Oynatma
  • Youtube Music

Reklamsız Videolar

Akıllı televizyon, akıllı telefon, bilgisayar veya tablet üzerinden YouTube'da bir video izlemek istediğinizde videonun çeşitli kısımlarında reklamlar çıkıyor. Araya giren reklamlar, izleme deneyimini olumsuz yönde etkiliyor. YouTube Premium ise reklamsız bir deneyim sunarak bu sorunu ortadan kaldırıyor. Bu sayede herhangi bir reklam ile karşılaşmadan videoları izleyebiliyorsunuz.

İnternetsiz Video İzleme

Programsız YouTube video indirme işlemini gerçekleştirmenizi sağlayan çeşitli üçüncü taraf hizmetler bulunuyor. Bu hizmetler aracılığı ile herhangi bir program yüklemeden videolar indirebiliyorsunuz. Üçüncü taraf hizmet kullanmak isteyemeyen internet kullanıcıları için YouTube Premium'da harika bir özellik bulunuyor.

Youtube Premium, videoları cihazınıza indirerek daha sonra izleme imkânı da sunuyor. Bu özellik, internet bağlantısının olmadığı zamanlarda oldukça basit bir şekilde video izleyebilmenize olanak tanıyor. İndirilen videolar cihazınızda 30 gün boyunca saklanıyor.

Mobilde ve Bilgisayarda YouTube Nasıl Ücretsiz Kullanılabilir?
İNTERNET

Mobilde ve Bilgisayarda YouTube Nasıl Ücretsiz Kullanılabilir?

Dünyanın en sevilen video içerik platformu YouTube’un Premium özellikleri alışık olduğumuz ücretsiz YouTube deneyiminden çok daha fazlasını bizlere sunuyor.

Arka Planda Oynatma

Arka planda oynatma özelliği, yıllardır milyonlarca Youtube kullanıcısının en büyük isteklerinden biriydi çünkü Youtube’da bir video açtığınızda platform bu videoyu arka planda izlemeye imkân tanımıyordu. Yani videoyu izleyebilmek için Youtube ekranının açık kalması hatta aktif olarak uygulamayı kullanmak gerekiyordu.

Popüler abonelik hizmeti Youtube Premium’da arka planda oynatma özelliği mevcut. Bu özellik ile beraber artık müzik dinlerken başka uygulamalar arasında geçiş yapabilir. Böylelikle YouTube ekranının açık kalmasına gerek kalmaz.

Youtube Music

Yazılım devi Google tarafından geliştirilen Youtube Music uygulaması, en popüler internetsiz müzik dinleme uygulamaları arasında yer alıyor. Oldukça başarılı arayüzü sayesinde kolay bir kullanım sunan hizmet, reklamsız bir müzik deneyimi sunuyor. İstediğiniz şarkıyı istediğiniz zaman herhangi bir reklam ile karşılaşmadan dinleyebilme imkânına sahipsiniz.

Youtube Music hizmetinde tıpkı Youtube’da olduğu gibi internet bağlantısı olmadan müzik dinlenebiliyor. Müzikleri ya da oynatma listelerini indirebilir ve internet bağlantısı olmadığı zamanlarda dinleyebilirsiniz. Yine aynı şekilde indirilen videolar 30 gün boyunca cihazınızda saklanıyor.

YouTube İzleme ve Arama Geçmişi Nasıl Silinir?
NASIL YAPILIR

YouTube İzleme ve Arama Geçmişi Nasıl Silinir?

Günümüzün en popüler video içerik platformlarından birisi olan YouTube, hemen her konuda içerik barındırması sebebi ile hayatımızın önemli bir parçası hâline geldi.

YouTube Premium Fiyatı Ne Kadar?

  • Bireysel Aylık: 57,99 TL
  • Bireysel Yıllık: 579,99 TL
  • Aile Aylık: 115,99 TL
  • Öğrenci Aylık: 37,99 TL

YouTube Premium Üyelik İptal Etme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

YouTube Premium Üyelik İptal Etme Nasıl Yapılır?

Dünyanın en popüler video izleme platformlarından biri olan YouTube, hiç şüphesiz her gün evrimleşiyor. Öyle ki son yıllarda ücretli versiyonu çıkmış durumda.

Bireysel Aylık Paket Fiyatı

Youtube Premium'u belirli bir süre boyunca ücretsiz olarak kullanma imkânına sahipsiniz. Sunulan özellikleri beğendiyseniz ve hizmeti kullanmaya devam etmek istiyorsanız bir ücret ödeyerek abone olabilirsiniz. Bireysel paketin aylık abonelik ücreti 57,99 TL olarak belirlendi.

Bireysel Yıllık Fiyatı

Popüler hizmet, Bireysel paket için yıllık olarak bir ödeme planı sunarak maddi açıdan tasarruf sağlıyor. Bireysel pakete yıllık abone olmak için 579,99 TL ödemeniz gerekiyor.

Aile Aylık Fiyatı

115,99 TL aylık ücret karşılığında abone olabileceğiniz Aile paketi, 5 aile üyesine kadar kullanım imkânı sağlıyor.

Öğrenci Aylık Fiyatı

Öğrenci paketinin aylık abonelik ücreti 37,99 TL şeklinde belirlendi. Bu paketten koşulları sağlayan öğrenciler faydalanabiliyor.

Not: Dünya genelinde çok fazla sayıda kişinin tercih ettiği abonelik planı YouTube Premium'un fiyatı, zaman içerisinde değişebilir.

Bu yazıda YouTube Premium nedir sorusu dahil olmak üzere bazı soruları yanıtladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR