2.000 TL'lik Call of Duty: Modern Warfare 3 Ücretsiz Oldu: Fırsatı Kaçırmayın!

Call of Duty: Modern Warfare 3, ücretsiz deneme süreci başladı. Oyunu yalnızca belirli bir süre boyunca bedava oynayabilirsiniz. İşte detaylar!

2023 yılının kasım ayında piyasaya sürülen Call of Duty: Modern Warfare 3, belirli bir süre boyunca ücretsiz oynanabilir hâle geldi. Kampanya 8 Nisan tarihinde sona erecek. Ayrıca oyun indirime de girdi.

Bu ücretsiz erişim sürecinde oyuncular, ikonik haritaları, farklı çok oyunculu modları ve hatta Modern Warfare Zombies'ı deneyebilir. Oyunun ücretsiz sürümü, 6v6 Core Haritaları, üç Ground War Haritası, Core Modları ve 6v6 Moshpit gibi çeşitli listeleri içeriyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Ücretsiz Nasıl Oynanır?

Yayıncılığını Activision'ın üstlendiği FPS oyununu Steam, PlayStation Store ya da Xbox Store üzerinden ücretsiz indirip belirli bir süre boyunca oynayabilirsiniz. CoD: Modern Warfare 3'ü denememiş olan oyuncular için ücretsiz bir deneme sürümü, yeni oyuncuları çekmek için ideal bir fırsat olabilir.

4-8 Nisan tarihlerinde ücretsiz olarak oynanabilir olan yapımın fiyatı belirli süreliğine indirime girdi. Oyunun fiyat etiketi Steam'de 69,99 dolar, Playstation Store ve Xbox Store'da ise 1.999,99 TL'den 1.299,99 TL'ye düştü.

Bu zamana kadar Call of Duty'nin unutulmazları arasında hikaye modları yer alıyor. Bu yüzden oyuncuların oyunun hikayesinin tadını çıkarmaları için bir fırsat daha olduğunu söyleyebiliriz. Ücretsiz erişim ile çok oyunculu oyun modları ve özellikle Modern Warfare Zombies modu, bu rekabetçi oyunun dışında hoş bir sürpriz olabilir.

Sonuçta, Call of Duty genellikle yoğun çevrimiçi maçlarda titiz ekip tabanlı taktiklerle dikkat çeken bir oyundur. Zombies modu, bu serinin korku türünü seven oyuncuların oldukça beğeneceği ücretsiz sürüm ile mutlaka denenmesi gereken bir mod olduğunu da söyleyebiliriz.

Geçmişten Günümüze Call of Duty Serisi Oyunları
OYUN

Geçmişten Günümüze Call of Duty Serisi Oyunları

Oyun dünyasının en köklü ve ikonik serilerinden birisi olan Call of Duty serisi, pek çok oyuncunun hatıralarında iz bırakmış bir oyundur.

Call of Duty'nin DMZ modunun artık öldüğünü, bazı hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığını son zamanlarda belli etti. Ancak geliştiriciler, Modern Warfare 3 ve Warzone'u düzenli olarak güncellemeye devam ederek, hayranları tekrar oyunun bu moduna bağlamaya çalışıyorlar.

YORUMLAR