Demon’s Souls Remake Satış Miktarı Açıklandı

Sahip olduğu zor oyun yapısı ile dikkat çeken Demon’s Souls Remake satış miktarı açıklandı. Peki, aksiyon rol yapma oyunu türündeki video oyunu ne kadar sattı?

Demon’s Souls Remake satış miktarı belli oldu. Ayrıca oyuna ilişkin bazı istatistiki bilgiler paylaşıldı. Peki, geçtiğimiz yıl satışa sunulan Demon’s Souls Remake ne kadar sattı? Paylaşılan bilgiler ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Demon’s Souls Remake Satış Miktarı Duyuruldu

Bluepoint Games tarafından geliştirilen Demon’s Souls Remake ile ilgili istatistiki bilgiler açıklandı. 12 Kasım 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştiren Demon's Souls isimli yapımın remake sürümü 1,4 milyon adet orijinal kopya sattı.

New World Karakter Oluşturma Özelliğine Kısıtlama Geldi!
OYUN

New World Karakter Oluşturma Özelliğine Kısıtlama Geldi!

New World karakter oluşturma için kısıtlama kararı alındı. Dünyanın dört bir yanında büyük bir ilgi gören video oyununda karakter oluşturmak isteyen oyuncular, karakterlerini kısa bir süre ile sınırlı olmak üzere belirli şartları karşılayarak oluşturabilecek.

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın üstlendiği Demon’s Souls Remake, sahip olduğu zor oyun yapısı ile dikkat çekiyor. Öyle ki yüzde 30'luk kısım yani 420 bin oyuncu oyundaki ilk boss'u geçememiş.

Demon's Souls, ilk olarak 2009 yılında PlayStation 3 platformu için satışa sunulmuştu. Oyunun PS3 sürümünü From Software stüdyosu geliştirmişti. Aksiyon rol yapma oyunu türündeki yapım, çok zor olduğundan dolayı bazı tepkiler ile karşı karşıya kalmıştı.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, geçtiğimiz günlerde Bluepoint Games'i satın aldığını duyurmuştu. Bluepoint Games, Demon's Souls Remake'in yanı sıra Shadow of the Colossus ve Uncharted: The Nathan Drake Collection gibi yapımların geliştirme sürecinde de yer almıştı.

Ücretsiz Amazon Prime Oyunları Fırsatını Kaçırmayın

  • Star Wars: Squadrons
  • Alien: Isolation
  • Ghostrunner
  • Song of Horror Complete Edition
  • Red Wings: Aces of the Sky
  • Wallace & Gromit's Grand Adventures
  • Blue Fire
  • Tiny Robots Recharged
  • Whiskey & Zombies: The Great Southern Zombie Escape
  • Secret Files 3

Amerika Birleşik Devletleri merkezli e-ticaret devi Amazon, Prime üyelerine düzenli olarak her ay ücretsiz video oyunları sunuyor. Ekim ayına özel olarak sunulan ücretsiz oyun listesinde 10 adet yapım bulunuyor. Ücretsiz olarak sunulan oyunların 780 TL değerinde olduğunu belirtelim.

Ekim ayında Prime üyelerine ücretsiz olarak sunulacak oyunlar arasında Star Wars: Squadrons, Alien Isolation, Ghostrunner, Song of Horror Complete Edition, Red Wings: Aces of the Sky, Wallace & Gromit's Grand Adventures, Blue Fire, Tiny Robots Recharged, Whiskey & Zombies: The Great Southern Zombie Escape ve Secret Files 3 yer alıyor.

YORUMLAR