iPhone 11'e Alternatif Geliyor: Daha Ucuz ve Yeni iPhone SE 4 Tasarımı Ortaya Çıktı!

Apple, Türkiye'de iPhone 11 muadili ve alternatifi olabilecek yeni iPhone SE 4 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. SE 4 tasarımı ortaya çıktı. İşte detaylar!

iPhone'un bütçe dostu yeni telefon modeli iPhone SE 4'ün tasarım detayları ve özellikleri ortaya çıktı. Tasarım olarak ilk iPhone SE modelinden tamamen farklı görünecek olan yeni model, iPhone SE 3 ve iPhone 14 görünümüne daha yakın olacak.

6.1 inç OLED ekrana sahip olacak iPhone SE 4, 120 Hz ekran yenileme hızı ve 625 nit ekran parlaklık oranıyla karşımıza çıkacak. Bu telefon modeli Türkiye'de de en uygun iPhone modeli olabilir. Aynı zamanda daha önceki SE modellerine oranla tasarımında da yenilikler bekleniyor.

iPhone 11 Özellikleri Neler? 2024'te Satın Alınır mı?
MOBİL

iPhone 11 Özellikleri Neler? 2024'te Satın Alınır mı?

Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen iPhone 11, hâlâ en popüler akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Peki, iPhone 11 özellikleri neler? iPhone 11 2024’te alınır mı? Bu rehberde yeni bir iPhone modeli satın almak isteyen pek çok kişi tarafından merak edilen soruları yanıtlayacağız.

iPhone SE 4 Tamamen Farklı Görünecek

Touch ID ve ana sayfa düğmesi ile vedalaşan iPhone SE 4, artık çentik ve Face ID ile birlikte gelecek. Apple'ın şu an mevcut telefon modellerinde bu özelliklere SE 4'ün de sahip olması, cihazı daha fazla tercih edilebilir bir noktaya taşıyacak.

Majin Bu adlı bir kullanıcının X üzerinden yaptığı paylaşımda cihazın arka tarafında tek kamera yer alacak. Kamera merceğini desteklemek için de 48 MP'lık bir sensöre ihtiyaç duyulduğu da dikkatlerden kaçmıyor.

Kullanıcının paylaştığı yeni iPhone SE 4 kılıfı, modelin tasarımına dair çok önemli detaylar barındırıyor. Ses düğmelerinin orada yeni bir Eylem Düğmesi yer alacağı da görülüyor. Bu özellik iPhone 15 Pro ve Pro Max modelinde olduğu gibi iPhone 16 serisinde de karşımıza çıkacak.

2025 yılında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone SE 4 modelinin 64 GB'lık versiyonu 429 dolar, 128 GB'lık versiyonu 479 dolar ve 256 GB'lık versiyonu da 579 dolar fiyat etiketiyle gelecek. Henüz Türkiye fiyatı belli olmasa da pazarda iPhone 11 modelinin alternatifi olabilecek ve daha ucuz yeni bir iPhone ile karşılaşacağız.

iPhone Yurt Dışı Fiyatları Ne Kadar? En Ucuz iPhone Nerede?
MOBİL

iPhone Yurt Dışı Fiyatları Ne Kadar? En Ucuz iPhone Nerede?

Dünyanın en çok satılan telefon markalarından olan iPhone, kimlerine göre fahiş fiyatlara satılıyor. Özellikle ülkemizdeki ÖTV vergileri sebebiyle yeni çıkan iPhone 14'ler neredeyse bir araba fiyatına alıcı buldu.

YORUMLAR