Steam Exploration İndirimi Başladı! CS: GO ve GTA 5 Gibi Oyunlarda Kaçırılmayacak Fırsatlar Var

Steam sonbahar indirimleri bu sene yeni adıyla karşımızda

Steam Exploration İndirimi Başladı! CS: GO ve GTA 5 Gibi Oyunlarda Kaçırılmayacak Fırsatlar Var

Steam'in klasik sonbahar indirimleri bu sene farklı bir isim aldı ve Steam Exploration Sale adı altında oyun severlere sunuldu. Hafta sonları ve hafta arası için özel olarak düzenlenen ve birkaç oyunu kapsayan klasik Steam indirimlerinden farklı olarak binlerce oyunda topluaca indirimin yapıldığı Steam Exploration Sale'de bu sene içinde çıkmış birçok popüler oyunda dev indirimler söz konusu. Bu oyunların başında da yılın oyunu ödülünü kazanmış olan GTA 5 geliyor. GTA 5, Steam Exploration indirimi dahilinde yüzde 40 indirimle 107.40 TL fiyatla satılıyor. Bu fiyat GTA 5'in Steam üzerinde satışa sunulduğu en düşük fiyat olarak öne çıkmakta. 

Steam Exploration indiriminin bir başka dikkat çeken indirimi ise CS: GO oyunundaki indirim. Kampanya boyunca Counter-Strike: Global Offensive yüzde 50 indirimle 12 TL'ye satılacak.

Steam Exploration indirimi 1 Aralık tarihine kadar devam edecek. Bu indirimde toplam 8803 oyunda indirim yapılmakta. Oyunların tam listesini görmek için Steam'in ana sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İşte Steam Üzerinde En Çok Oynanan Oyunlar

YORUMLAR