Age of Empires 3 Tüm Hileler

Age of Empires 3 hileleri birçok Age of Empires oyuncusu tarafından merak edilen bir konu. Tüm detaylarıyla Age of Empires 3 hilelerini sizler için listeledik.

Ünsal Sarıtoprak -

Age of Empires 3 hileleri birçok oyuncusu tarafından merak edilen bir konu. İster popüler RTS oyununun orijinal versiyonunu oynuyor olun veya daha cilalı Age of Empires 3: Definitive Edition'ı deneyimliyor olun, kendinize ufak bir destek vermek istiyorsanız kullanabileceğiniz mütevazı bir hile kodu listesi ile karşınızdayız. İşte tüm detaylarıyla Age of Empires 3 hileleri!

Age of Empires 3 Hileleri Neler?

Dürüst olmak gerekirse, Age of Empires 3 için çok fazla hile yok, bu yüzden bu çok kısa ve tatlı bir rehber ancak iyi taraftan bakacak olursak, Age of Empire 2 hilelerini kullanmanın aksine, bu hileler herhangi bir başarı elde etmenizi engellemeyecek türden hileler. Aşağıdaki kodlardan herhangi birini kullanarak oyun zevkinizi arttırabilirsiniz. Asya Hanedanları genişlemesine sahipseniz, orada da kullanabileceğiniz ayrı bir hile listesine hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz. Age of Empires 3 hilelerini kullanmak çok kolay. 

Sohbet kutusunu açmak için ENTER tuşuna basın, ardından aşağıdaki kodlardan birini girin ve sihrin gerçekleşmesini izleyin. Aşağıdaki hilelerden birkaçının sadece kendinize değil tüm oyunculara fayda sağladığını unutmayın, bu yüzden ne dilediğinize dikkat edin.

Age of Empires 3 Hileleri

Age of Empires 3: The Asian Dynasties Hileleri

Aşağıda yer alan hile kodları, yalnızca Definitive Edition'daki etkinlikler sırasındaki görevleri tamamladığınızda kullanılabilir ve etkinlik sona erdikten sonra elde edilemez. Definitive Edition'da herhangi bir hile kodu girmek, kullanıcının o oturumda herhangi bir başarı veya madalya kazanmasını engelleyecektir. Tek istisna, The Art of War bölümünün dışında herhangi bir başarıyı veya madalyayı (oyuncunun bir Town Center veya ev gönderilerinin geldiği başka bir toplanma noktasında olması koşuluyla) elde etmek için kullanılabilen ve kendi başarısına sahip olan tuck tuck kodunun kullanılmasıdır. 

Hile kodlarının büyük/küçük harfe duyarlı olmadığını unutmayın. Peki siz Age of Empires 3 hileleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesi üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR