AirPods Chromebook’a Nasıl Bağlanır?

Chromebook ve AirPods cihazlarını birebirine bağlamak mümkün mü? AirPods, Apple dışındaki cihazlarla uyumlu mu? Tüm merak edilen soruların cevapları burada!

Ayşin Demirer -

Genellikle AirPods’u Chromebook’a bağlama işlemi kullanıcılar tarafından zormuş gibi görünebilir. Apple ürünlerinin geneli sadece Apple’a ait cihazlarla çalıştığı için AirPods’un Chromebook’a bağlanması imkansız sanılıyor. Ancak birkaç basit adımla AirPods Chromebook’a kolayca bağlanabiliyor. İşte detaylar!

AirPods’u Chromebook’a Bağlama

Chromebook kullanıcıları AirPods bağlantısı için bazı adımları takip etmelidir. Bu adımları şöyle sıralayabiliriz:

AirPods’un Chromebook bağlantısının kesilmesi için de Bluetooth bağlantısının kapatılması gerekiyor. Bağlantıyı kesmek için diğer bir yolsa; AirPods kasası arkasında bulunan “Eşleştir” düğmesine basılı tutmaktır.

AirPods Bilgisayara Nasıl Bağlanır?

AirPods, dizüstü bilgisayarlar tarafından desteklenen cihazlardandır. HP, Dell ve Lenova markalı bilgisayarlara kolayca bağlanabilir. Bu bağlantı için şu adımları takip etmeniz gerekiyor:

AirPods’un hem Chromebook hem de HP, Dell, Lenova dizüstü gibi dizüstü bilgisayarlara bağlanmasının yanında Sahte AirPods Nasıl Anlaşılır? Tespit Etme Yöntemleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

nasıl yapılır

Airpods, Airpods Pro ve Airpods Maks Nasıl Sıfırlanır?

Benzer İçerikler

YORUMLAR