Badoo Hesabımı Nasıl Silerim?

Birçok uygulamada olduğu gibi kullanıcılar popüler arkadaşlık uygulaması Badoo’da hesabını silmek isteyebiliyor. Peki, Badoo hesap silme nasıl yapılır?

Ayşin Demirer -

Badoo hesap silme işlemi pek çok kullanıcı tarafından merak ediliyor. Kullanıcılar çeşitli sebeplerle Badoo hesabını kullanmayı bırakıp silmek istiyor. 2006 yılında sosyal arkadaşlık platformu olarak hizmet vermeye başlayan Badoo, günümüzde çok sayıda kullanıcıya ulaşmıştır. Bu uygulamaya hem Apple, Android hem de bilgisayarlardan girilebiliyor. Uygulama üzerinden hesap oluşturup sonrasında beğenmeyenler ya da kullanmaktan sıkılanlar hesaplarını çok basit işlemlerle silebilir. Bizde bu yazımızda “Badoo’da hesap nasıl silinir” işleminden kısaca bahsedeceğiz. İşte detaylar!

Badoo Hesabımı Nasıl Silebilirim?

Badoo hesabı silme işlemi 2020 senesi itibariyle bilgisayar ve mobil cihazlardan tarayıcıyla yapılabiliyor. İlk olarak Badoo hesabına internet tarayıcısı üzerinden giriş yapılmalıdır. Badoo hesabına giriş sağlandıktan sonra aşağıda belirttiğimiz adımları takip etmelisiniz. Badoo hesabının kalıcı olarak silinmesi için yapılması gereken işlemler şöyle sıralanabilir;

Badoo Üyelik Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Badoo, kullanıcılarının daha çok avantajdan yararlanması için Premium üyelik sistemi geliştirmiştir. Badoo Premium üyelik silme işlemi; platformun “Ayarlar” sekmesi üzerinden kolayca gerçekleşebilir. Ayrıca Android cihazlarda Google Play; Apple cihazlardaysa App Store’den Badoo Premium hesabı silinir.

Badoo Premium üyeliğinin iptal edilmesi için;

Badoo Hesap Silme Linki

Mobil cihazlarda Badoo hesap silme işlemi için öncelikle linke tıklanır. Mobil cihazlar üzerinden Badoo hesabını silmek çok kolaydır. Mobil cihazlardan yukarıda belirttiğimiz linke tıkladıktan sonra şu adımları takip etmeniz gerekiyor;

“Badoo hesabımı nasıl silerim” noktasında önemli bilgiler vermeye çalıştık. Ayrıca “Android İçin Arkadaş Bulma ve Sohbet Uygulamaları” başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.

Sosyal Medya

Türkiye'de En Çok Kullanılan Sosyal Medya Uygulamaları Belli Oldu

Benzer İçerikler

YORUMLAR