Dünyanın En Güvenilir VPN Servisi: VeePN

Dünyanın 1 numaralı en güvenilir VPN servisi VeePN'i inceledik.

Erkan Calp -

VPN programları günümüzde olmazsa olmaz programlar arasında. Sadece yasaklı/engelli sitelere (sosyal ağlara) giriş yapmak için değil, erken erişim mobil oyunları indirip oynamak, yurt dışı servislere erişmek, YouTube videolarını hızlı izlemek için de VPN uygulamaları kullanıyoruz. Peki, hem masaüstü hem de mobil cihazlar için en iyi, en hızlı ve güvenli VPN servisi hangisi? Hızlı, ultra güvenli ve kolay kullanılabilir olmasıyla öne çıkan VPN programı VeePN, 10’a kadar cihazı (modeminizi bile) eş zamanlı koruma altına alıyor. 

En Güvenli VPN Hizmeti: VeePN

Bir VPN programı düşünün ki; Android, iOS, macOS, Windows, Linux tüm işletim sistemlerinde tüm cihazlarda sorunsuz çalışsın, hızlı internet bağlantısı sunsun ve kolay kullanılabilir olsun. Akıllı telefon, tablet, masaüstü PC, dizüstü bilgisayar, akıllı televizyon, modemi de içine alan 10’a kadar cihazı güvence altına alabildiğiniz bir VPN programından; VeePN'den bahsediyorum. Sınırsız trafik ve bant genişliği, 10 farklı cihazdan eş zamanlı bağlantı, 48 konum ve 2500’den fazla VPN sunucusu, etkinlik ve bağlantı kaydı tutmama, banka düzeyinde 256-Bit şifreleme, hepsinden önemlisi %95 müşteri memnuniyeti kazanmış, dünyanın en güvenilen VPN hizmeti karşımızda. Şimdi dilerseniz, ilk olarak mobil, sonrasında da masaüstü platformda VeePN’in kurulum ve kullanım detaylarına geçelim.

Günümüzde mobil cihaz kullanımının masaüstünden daha fazla. Dolayısıyla öncelikle Android ve iOS cihazlarda VeePN’in kurulum aşamalarını ve kullanımını görelim. VeePN, cihazınızı, işletim sisteminizi ve konumunuzu analiz ederek ayarları otomatik olarak seçen, tek tıkla bağlanma imkanı veren ve stabil, sorunsuz bağlantı sunan bir VPN uygulaması ancak biz yine de kurulum aşamasını, nasıl kullanıldığını anlatalım.

Android VeePN Kurulum ve Kullanımı:

Settings - Language yolunu izleyerek dili Türkçe yapabilirsiniz. 

iOS VeePN Kurulumu ve Kullanımı:

Windows VeePN Kurulumu ve Kullanımı:

Neden VPN Programı Olarak VeePN'i Tercih Etmeliyim?

Peki, VeePN’i diğer VPN servislerinden ayıran özellikler neler? Neden yüzlerce VPN servisi arasından VeePN’i tercih etmelisiniz?

En Güvenli VPN Hizmeti VeePN’in Öne Çıkan Özellikleri:

Benzer İçerikler

YORUMLAR