Kesin Almalıyım Diyebileceğiniz En İyi Orta Segment Telefonlar - 2024

2024'te satın alınabilecek en iyi orta segment telefonlar hangileri sorusunun cevabını merak eden kişiler için başarılı modellerin yer aldığı liste hazırladık.

Anıl Özünaldım -

Yakın zamanda yeni bir telefon satın almak isteyen pek çok kişi, 2024 yılında en iyi orta segment telefonlar hangileri sorusunun yanıtını merak ediyor. Hazırladığımız yazıda orta segmentte konumlanan en başarılı modelleri sıraladık.

Akıllı telefonların fiyatlarının önemli ölçüde artması ile beraber çoğu kişi, amiral gemisi yerine orta seviye telefon modellerini tercih etmeye başladı. Günümüzde çok sayıda orta sınıf telefon mevcut. Dolayısıyla hangi modellerin fiyat performans konusunda başarılı olduğu konusunda soru işareti oluşuyor.

En İyi Orta Segment Telefonlar Listesi - Samsung, Xiaomi, vivo, Huawei ve Çok Daha Fazlası

Mobil

En İyi Fiyat - Performans Telefonlar - 2024

En iyi orta segment telefonlar listesinde yer alan cihazların teknik özelliklerine ve fiyat etiketlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Samsung Galaxy A54 Özellikleri ve Fiyatı

Orta segment telefonlar listesinin ilk sırasında Samsung Galaxy A54 yer alıyor. Gücünü Exynos 1380 işlemcisinden alan telefon 6 GB ve 8 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunuyor. Depolama tarafında ise 128 GB ve 256 GB seçenekleri mevcut.

Poco X6 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Redmi Note 13 Pro+ Özellikleri ve Fiyatı

Realme 11 Pro+ Özellikleri ve Fiyatı

Honor 90 Özellikleri ve Fiyatı

Huawei Nova 11 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Mobil

Huawei Nova 11 Pro İncelemesi

En iyi orta segment telefonlar arasında yer alan Huawei Nova 11 Pro modelinde Snapdragon 778G 4G işlemcisi ve 8 GB RAM bulunuyor. 256 GB depolama alanına sahip telefonda 4.500 mAh batarya kapasitesi de mevcut.

Oneplus Nord 3 Özellikleri ve Fiyatı

Poco M6 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi 13T Özellikleri ve Fiyatı

Nothing Phone (2) Özellikleri ve Fiyatı

Mobil

Yeni Asgari Ücret ile Alınabilecek Akıllı Telefon Önerileri

En iyi orta segment telefonlar listesinin son sırasında Nothing Phone (2) güçlü donanım bileşenleri ve farklı tasarımıyla dikkat çekiyor. 4700 mAh batarya kapasitesine sahip telefon 45W kablolu hızlı şarj teknolojisini destekliyor.

Vivo V29 5G Özellikleri ve Fiyatı

Bu yazıda en iyi orta segment telefonlar listesi hazırladık. Peki, sizce en güçlü orta seviye telefon hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR