Yeni Başlayanlar İçin En İyi Valorant Karakterleri

Online tabanlı popüler FPS oyununu oynamaya yeni başlayan ve en iyi Valorant karakterleri hangileri sorusunun yanıtını merak edenler için rehber hazırladık.

Anıl Özünaldım -

Riot Games'in başarılı FPS oyununa yeni başlayan oyuncular için kolay oynanışa sahip çeşitli Valorant karakterleri bulunuyor. Ajan olarak isimlendirilen bu karakterler sayesinde oyunun sistemine kolayca alışabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

İki takımın mücadelesine tanık olduğumuz Valorant'ta 21 adet karakter yer alıyor ve her karakterin çeşitli yetenekleri bulunuyor. Bunların bir kısmı zor bir oynanışa sahipken bazıları ise kolayca oynanabiliyor.

Eğer oyuna yeni başladıysanız ilk etapta basit oynanış sistemine sahip ajanları tercih edebilir ve bir süre sonra diğer karakterler ile oynamaya devam edebilirsiniz. Peki, kolay oynanışa sahip Valorant ajanları hangileri?

Kolay Oynanışa Sahip En İyi Valorant Karakterleri

En iyi ücretsiz FPS oyunları arasında yer alan Valorant'ta kolay oynanışa sahip ajanları sıraladık. Listedeki ajanların yeteneklerine dair detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Reyna Yetenekleri

Sage Yetenekleri

Skye Yetenekleri

Omen Yetenekleri

Killjoy Yetenekleri

Phoenix Yetenekleri

Brimstone Yetenekleri

Bu yazıda kolay oynanışa sahip en iyi Valorant ajanları listesi hazırladık. Peki, sizce oyuna yeni başlayanlar için en iyi Valorant ajanı hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

nasıl yapılır

Valorant Crosshair Kopyalama Nasıl Yapılır?

Benzer İçerikler

YORUMLAR