Fallout 4 Sistem Gereksinimleri

Fallout 4 oynamak istiyorsunuz ancak sisteminiz bu oyun için yeterli mi? Bu yazımıza göz atın ve Fallout 4 sistem gereksinimlerini inceleyin.

Kemal Tavus -

Fallout dizisinin yayınlanması ile birlikte pek çok Fallout oyunu tekrar şahlandı. Yeniden en çok satanlar listesine giren bazı Fallout oyunları bile oldu. Fallout 4’e dönmek isteyenler için de bir yazı yazalım dedik. Eğer bu oyuna geri dönme ya da niyetiniz varsa ya da ilk kez oynayacaksanız Fallout 4 sistem gereksinimlerini kontrol etmenizde fayda var.

Fallout 4 bazı oyuncuları çok memnun etse de RPG yönü biraz tıraşlanmış olduğu için serinin eski hayranları o kadar da beğenmedi. Eğer aksiyon odaklı, açık dünyasında kaybolabileceğiniz, keşif hissi yüksek bir nükleer kıyamet sonrası oyunu arıyorsanız Fallout 4 tam size göre.

Fallout 4 Minimum Sistem Gereksinimleri

sinema

Fallout Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Fallout 4 Önerilen Sistem Gereksinimleri

Oyun

Fallout Oyunlarının Maskotu Vault Boy, Aslında Korkunç Bir Gerçeği Temsil Ederken Neden Sırıtıyor?

Fallout 4, 2015 yılında çıkmış bir oyun olduğu için günümüzde pek çok sistem bu oyunu rahatlıkla çalıştıracaktır. Sadece 8 GB RAM ve GTX 780 gibi son derece eski bir ekran kartı ile bu oyunu akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. 30 GB depolama alanı ise son derece makul.

Fallout 4 sistem gereksinimleri ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Sizler daha önce bu oyunu oynamış mıydınız? Sizin bilgisayarınız Fallout 4 sistem gereksinimlerini karşılıyor mu? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR