Fallout Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Bu rehberde Fallout dizisi konusu, oyuncuları ve yayın tarihi hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte yeni Amazon Prime dizisine dair detaylar!

Çok yakında izleyicilerle buluşacak olan Fallout dizisi konusu ve oyuncuları ile öne çıkıyor. Peki, aynı isimli oyun serisinden uyarlanan ve oyuncu kadrosunda Ella Purnell dahil olmak üzere pek çok ismin yer aldığı dizi neler sunuyor?

İlk sezonu 10 Nisan 2024 tarihinde Amazon Prime Video üzerinden yayınlanan dizi, 8,7 IMDb puanına sahip olarak önemli başarı elde etti. Bu rehberde en iyi Amazon Prime dizileri arasında yerini alan Fallout dizisi ne anlatıyor sorusu dahil merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız.

Fallout Dizisi Konusu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angelas şehrinde insanlar, nükleer savaşın ardından mutantlardan, radyasyondan ve kötü niyetli kişilerden korunmak için yer altı sığınaklarında yaşamak zorunda kalır. Bu sığınaklar Vault olarak isimlendirilir.

Fallout Dizisi Fragmanı Nasıl İzlenir?

Fallout Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

  • Ella Purnell (Lucy)
  • Aaron Moten (Maximus)
  • Walton Goggins (The Ghoul)
  • Moises Arias (Norm)
  • Johnny Pemberton (Thaddeus)
  • Kyle MacLachlan (Hank)
  • Xelia Mendes-Jones
  • Dave Register (Chet)
  • Leer Leary (Davey)
  • Rodrigo Luzzi (Reg)
  • Annabel O'Hagan (Steph)

Filmleri veya Dizileri Çekilse Tadından Yenmeyecek Bilgisayar Oyunları
OYUN

Filmleri veya Dizileri Çekilse Tadından Yenmeyecek Bilgisayar Oyunları

Eğer oyunları seviyorsanız ve sinemada veya televizyonda uzun süredir beğeninize uygun bir yapımla karşılaşmamaktan şikayetçiyseniz bu yazımız hoşunuza gidebilir.

Fallout oyuncu kadrosu arasında Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins, Moises Arias, Johnny Pemberton, Kyle MacLachlan, Dave Register, Rodrigo Luzzi ve daha pek çok isim bulunuyor. Dizide Lucy karakterini Purnell, Maximus karakterini Moten, Norm karakterini ise Arias canlandırıyor.

Ella Purnell bu zamana kadar 2021 yılında yayınlanan Army of the Dead (Ölüler Ordusu), 2014 yapımı Wildlike, 2018-2019 yılları arasında yayınlanan Sweetbitter ve 2021 yılında yayınlanmaya başlayan Arcane ve daha pek çok yapımda yer aldı.

Purnell, IMDb puanı yüksek animasyon dizileri arasında yer alan Arcane'de Jinx karakterini seslendirdi. Aaron Moten daha önce 2017-2018 yılları arasında yayınlanan Disjointed, 2020 yılında çıkan Next, 2022 yılında izleyicilerle buluşan Father Stu ve daha pek çok yapımda yer aldı.

En İyi Süper Kahraman Dizileri
İNTERNET

En İyi Süper Kahraman Dizileri

Süper kahraman dizileri izlemek isteyen kişiler için bir liste hazırladık. Hazırladığımız listede süper kahraman temasını seven kişilerin beğenebileceği yapımlar yer alıyor.

Bu rehberde aynı isimli popüler oyun serisine dayanan Fallout dizisi ne anlatıyor sorusu dahil olmak üzere merak edilen bazı soruları cevapladık. Peki, Cenevre Robertson-Dworet tarafından yaratılan dizi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR