Football Manager 2024 Özellikleri

Menajerlik oyunu sevenlerin vazgeçilmezi olan Football Manager 2024 (FM 24) satışa sunuldu. Peki, Football Manager 2024'ün özellikleri neler? İşte detaylar!

İmge Kaplan -

Futbolseverler için yılların vazgeçilmezlerinden biri olan oyun serisi Football Manager’in yeni oyunu Football Manager 2024 özellikleri ile öne çıkıyor. Yeni menajerlik oyunu yapay zekâ desteği ile her zamankinden daha gerçekçi ve keyifli bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

Ayrıca oyun konsolları ve mobil desteği ile oyunu farklı platformlardan oynayabiliyor olmak büyük bir avantaj sağlıyor. Peki, Football Manager 24'ün sunduğu yenilikler neler? İşte, en iyi futbol oyunları arasında yerini alan Football Manager 24 hakkındaki en güncel bilgiler!

Oyun

EA SPORTS FC 24 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Football Manager 2024 Özellikleri

Football Manager 2024’de daha gerçekçi ve akıcı bir oyun deneyimi için geliştirilmiş özel teknolojilerden yararlanılıyor. Bu sayede oyun özelliklerinde yaşanan gelişmeler şu şekilde özetleniyor:

Football Manager 2024 Fiyatı

6 Kasım 2023 tarihinde piyasaya sürülen oyun Steam'de, PlayStation Store'da Xbox Store'da 899 TL'ye satılıyor. Oyunun fiyatı zaman içerisinde değişebilir.

Oyun

eFootball 2024 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Bu rehberde Footblal Manager serisinin yeni oyunu hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Söz konusu oyun ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR