Google Chrome Dil Değiştirme Nasıl Yapılır?

Google Chrome üzerinden yabancı siteleri gezerken dilerseniz dili değiştirebilirsiniz. Peki, Google Chrome dil değiştirme nasıl yapılır? İşte detaylar!

Ayşin Demirer -

Google Chrome dil değiştirme işlemi, yabancı sitelerde araştırma yaparken işinizi daha çok kolaylaştırıyor. Google Chrome üzerinden kolayca dil çevirme yapılabilir. Bu tarayıcı üzerinden girdiğiniz web sitesini anında istediğiniz dile çevirebilirsiniz. Hatta isteğiniz doğrultusunda tarayıcı otomatik olarak da çeviri yapabilir.

Masaüstü Bilgisayarlarda Google Chrome Sayfa Dili Değiştirme

Masaüstü bilgisayarlarda Google Chrome sayfa dilini değiştirmek için bazı adımları takip etmeniz gerekiyor. Bu adımları şöyle sıralayabiliriz;

Masaüstünden Google Chrome’da Görüntülenen Dilin Değiştirilmesi

Google Chrome tarayıcısının tüm sayfaları çevirmesiyle ilgili teklif sunup sunmadığını kolayca değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda tercih edilen dili de değiştirme imkanına sahipsiniz. Bunun için aşağıda sıraladığımız noktaları bilmeniz gerekiyor;

Mobil Cihazlardan Google Chrome Görüntülenen Dilin Değiştirilmesi

Mobil cihazlarda Google Chrome dil değiştirme işlemi bilgisayara benzer şekilde gerçekleşiyor. Fakat cihazın işletim sistemi Google Chrome dil değiştirme işlemlerini farklılaştırıyor.

Android Cihazlarda Google Chrome Dilini Değiştirme

iPad ve iPhone’larda Google Chrome Dilini Değiştirme

Google Chrome dil değiştirme ile ilgili bilgilerin haricinde tarayıcı güncellemesiyle ilgili Google Chrome Nasıl Güncellenir? başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.

Yazılım

Google Chrome Yanıt Vermiyor Hatası Nasıl Çözülür?

Benzer İçerikler

YORUMLAR