iPhone 15 Serisi Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?

iPhone 15 serisi su geçirir mi sorusunun yanıtını merak eden kişiler için bir rehber hazırladık. İşte iPhone 15 suya dayanıklı mı sorusunun yanıtı!

Anıl Özünaldım -

iPhone 15 serisi su geçirir mi sorusunun cevabı, yeni iPhone satın almak isteyen pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu rehberde dört farklı modelden oluşan yeni iPhone serisine dair merak edilen soruyu cevaplayacağız.

Apple, 12 Eylül 2023 tarihinde Wonderlust isimli bir etkinlik düzenledi. Etkinlik esnasında Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 modelinin yanı sıra yeni iPhone modelleri de tanıtıldı. Peki, iPhone 15 serisi suya dayanıklı mı?

{ tableOfContents = 3}

iPhone 15 Özellikleri

iPhone 15 Su Geçirir mi?

IP68 sertifikasına sahip olan iPhone 15, suya karşı dayanıklıdır fakat tamamen su geçirmez değildir. Paylaşılan bilgilere göre telefon maksimum 6 metre derinlikte suda 30 dakikaya kadar dayanıklılığa sahip.

Mobil

iPhone Yurt Dışı Fiyatları Ne Kadar? En Ucuz iPhone Nerede?

iPhone 15 Plus Özellikleri

iPhone 15 Plus Su Geçirir mi?

iPhone 15 Plus, su geçirebilir. iOS cihazda IP68 sertifikası bulunuyor. Bu, telefonun suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu gösteriyor. iPhone 15 Plus'ın maksimum 6 metre derinlikte suda 30 dakikaya kadar dayanıklılığa sahip olduğu belirtiliyor.

Mobil

iPhone Vergisiz Fiyatları Ne Kadar? Tam Fiyat Listesi

iPhone 15 Pro Özellikleri

iPhone 15 Pro Su Geçirir mi?

IP68 sertifikasına sahip olan iPhone 15 Pro, suya karşı dayanıklıdır ancak su geçirme ihtimali bulunuyor. Yani telefon su geçirmez değildir. Paylaşılan bilgilere göre söz konusu telefon modeli maksimum 6 metre derinlikte suda 30 dakikaya kadar dayanıklılığa sahip.

iPhone 15 Pro Max Özellikleri

iPhone 15 Pro Max Su Geçirir mi?

iPhone 15 Pro Max modeli su geçirebilir. IP68 sertifikası alan telefonun maksimum 6 metre derinlikte suda 30 dakikaya kadar dayanıklılığa sahip olduğu belirtiliyor. Yani telefon suya karşı dayanıklıdır fakat tamamen su geçirmez değildir.

Mobil

iPhone Çok Pahalı Diyenlere: iPhone Benzeri En İyi Telefonlar

Bu rehberde iPhone 15 serisi suya dayanıklı mı sorusunu yanıtladık. Söz konusu telefonlar ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR