Apple Watch Ultra 2 Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Apple Watch Ultra 2 özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte Apple'ın yeni akıllı saatine dair ayrıntılar!

Teknoloji devi Apple tarafından 2023 yılının eylül ayında yapılan tanıtımla birlikte Apple Watch Ultra 2 özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki, şık tasarımı ve güçlü donanımıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başaran akıllı saat neler sunuyor?

Apple, 12 Eylül 2023 tarihinde Wonderlust olarak isimlendirdiği bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikle iPhone 15 serisi ve Apple Watch Series 9 modelinin yanı sıra Apple Watch Ultra 2 de tanıtıldı. Bu rehberde söz konusu akıllı saate dair merak edilen soruları cevaplayacağız.

Apple Watch Ultra 2 Özellikleri

  • Ekran Boyutu: 1,92 inç
  • Ekran Çözünürlüğü: 502 x 410 piksel
  • Ekran Teknolojisi: Retina LTPO OLED
  • Piksel Yoğunluğu: Yaklaşık 338 PPI
  • İşlemci: Apple S9
  • Pil Ömrü: 36 saate kadar
  • Ekran Parlaklığı: 3000 nit maksimum parlaklık
  • Ağırlık: 61,4 gram
  • Batarya Kapasitesi: 564 mAh
  • Yazılım: watchOS 10

Apple Watch Ultra 2 Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?
TEKNOLOJİ

Apple Watch Ultra 2 Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?

Apple Watch Ultra 2 su geçirir mi sorusunun yanıtı, watchOS işletim sistemine sahip yeni akıllı saat modeli satın almak isteyen pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Gücünü Apple S9 işlemcisinden alan Apple Watch Ultra 2 modeli 3000 nit maksimum parlaklık sunuyor. Apple Watch Series 9 modelinde olduğu gibi çift dokunma özelliğine sahip olan akıllı saat, bu sayede kullanım deneyimini üst seviyeye çıkarıyor.

Çift dokunma özelliği sayesinde aramaları yanıtlama, zamanlayıcıları duraklatma veya devam ettirme dahil olmak üzere birçok işlem yapılabiliyor. Cihaz ayrıca Bluetooth, NFC, GPS gibi teknolojileri de destekliyor.

36 saate kadar pil ömrü sunan akıllı saat, düşük güç modunda 72 saate kadar pil ömrü sunabiliyor. Bu, akıllı saatin uzun saatler boyunca şarj endişesi yaşanmadan kullanılabileceğini gösteriyor. IP6X sertifikasının yer aldığı akıllı saat watchOS 10 işletimi istemiyle beraber geliyor.

1,92 inç ekran büyüklüğüne sahip olan cihaz, Retina LTPO OLED ekran üzerinde 502 x 410 piksel çözünürlük sunuyor. Çok şık bir görünüme sahip olan cihaz 49 mm titanyum kasa ile dikkat çekiyor. Cihazın yan kısmında bir buton bulunuyor. Bu buton aracılığıyla çeşitli işlevler gerçekleştirilebiliyor.

Not: Apple Watch Ultra 2 modelinin batarya kapasitesi resmî olarak açıklanmadı.

Apple Watch Ultra 2 Fiyatı

Çok şık bir görünüme sahip olan Apple Watch Ultra 2 isimli akıllı saat modeli 46 bin 499 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

iPhone Yurt Dışı Fiyatları Ne Kadar? En Ucuz iPhone Nerede?
MOBİL

iPhone Yurt Dışı Fiyatları Ne Kadar? En Ucuz iPhone Nerede?

Dünyanın en çok satılan telefon markalarından olan iPhone, kimlerine göre fahiş fiyatlara satılıyor. Özellikle ülkemizdeki ÖTV vergileri sebebiyle yeni çıkan iPhone 14'ler neredeyse bir araba fiyatına alıcı buldu.

Bu rehberde Apple Watch Ultra 2 fiyat etiketi ve donanımı hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Teknoloji devi tarafından tanıtılan yeni akıllı saat modeli ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR