Marvel Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?

Marvel filmleri izleme sırası, Marvel evreninde yer yalan yapımları izlemek isteyen kişiler için oldukça önemlidir. Peki, Marvel filmleri hangi sırayla izlenir?

Abdullah Yılmaz -

Marvel filmleri izleme sırası nasıl olmalı sorusunun yanıtı, Marvel evreninde yer alan süper kahraman yapımlarını daha önce izlememiş olan kişiler tarafından oldukça merak ediliyor. Bu yazıda tüm Marvel filmlerinin hangi sırayla izlenmesi gerektiğini açıkladık.

Marvel ve DC filmleri izleme sırası, süper kahraman filmleri izlemekten keyif alan izleyiciler için büyük bir öneme sahiptir çünkü  hikâyenin anlaşılması için bu yapımların belirli bir sıraya göre izlenmesi gerekiyor.

Marvel evreninde Iron Man'den Hulk'a Captain America'dan Doctor Strange'e kadar çok fazla sayıda karakter bulunuyor ve bu karakterin çoğu için çeşitli filmler hazırlandı. Peki, kronolojik ve çıkış tarihine göre Marvel filmleri hangi sırayla izlenir?

İnternet

X Men Serisi Hangi Sırayla İzlenir? Güncel İzleme Sırası

Kronolojik Sıraya Göre Marvel Filmleri İzleme Sırası

listeler

Spider-Man Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?

Çıkış Tarihine Göre Marvel Filmleri İzleme Sırası

Marvel filmlerini kronolojik sıra yerine çıkış tarihine göre izlemek isteyen kişilerin aşağıdaki sırayı takip etmesi gerekiyor. Marvel evreninde geçen yapımlar fazlara ayrıldı. Bu, yapımların daha kolay bir şekilde takip edilebilmesine yardımcı oluyor. Biz de bu fazlara yer verdik. Şu anda toplamda altı faz bulunuyor.

listeler

Batman Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?

Marvel Faz 1

listeler

Kaptan Amerika Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?

Marvel Faz 2

Marvel Faz 3

İnternet

En İyi Süper Kahraman Dizileri

Marvel Faz 4

Marvel Faz 5

Marvel Faz 6

Blog

En Güçlü DC Comics Karakterleri Neler?

Bu yazıda Marvel filmleri izleme sırası nasıl olmalı sorusunu yanıtladık. Peki, sizce en başarılı Marvel filmi hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR