Okundu Bilgisi Göndermeden Snapchat Nasıl Okunur?

Birçok Snapchat kullanıcısı, gelen mesajları okuduktan sonra okundu bilgisinin karşıya gitmemesini ister. İşte okundu bilgisi göndermeden Snapchat nasıl okunur?

Ayşin Demirer -

Okundu bilgisi göndermeden Snapchat okuma, platformu kullanan birçok kişi tarafından merak ediliyor. Piyasaya sunulduğundan bu yana devamlı kullanıcı sayısını artıran Snapchat’ta birçok özellik gelişmeye ve iyileştirilmeye devam ediyor.

Geliştirilen özellikler sayesinde platformun popülerliği daha çok artıyor. Diğer sosyal medya platformlarında olduğu gibi insanlar Snapchat’te de kendisine gelen mesajları okuduktan sonra karşı tarafa bilgisinin gitmemesini istiyor. Peki, Snapchat karşı taraf görmeden mesaj okuma mümkün mü? Gelin bu sorunun cevabına birlikte yanıt bulalım.

Okundu Bilgisi Göndermeden Snapchat Okuma

Snapchat’ta okundu bilgisi göndermeden mesajları okuma işlemi; Android ve iPhone cihazlar için ayrı ayrı ele alınması gerekiyor.

1. Android’te Snapchat Mesajlarına Okundu Bilgisi Göndermeden Bakma

Sosyal Medya

Snapchat Beklemede Ne Demek? Nasıl Düzeltilir?

Yukarıdaki adımların sonrasında Snapchat uygulamasına yeniden giriş yapılır. “Uçak Modu” olarak açılan uygulama aslında açılmamış Snap şeklinde görülür. Uçak Modu’ndayken okunan Snap’in okundu bilgisi karşı tarafa gitmez.

2. iPhone’da Snapchat Mesajlarına Okundu Bilgisi Göndermeden Bakma

Okundu bilgisi göndermeden Snapchat okuma işlemi iPhone cihazlarda da yapılır. Android cihazlarda bahsettiğimiz işlemlerin aynısı iPhone cihazlar içinde geçerlidir. iPhone cihazlarda Snapchat mesajlarına okundu bilgisi göndermeden bakma için;

Telefon Uçak Modundayken karşıya okundu bilgisi gitmeden rahatça Snap’leri okuyabilirsiniz. Snapchat’i silip, tekrar yükledikten sonra Uçak Modu da kapatılmalıdır. Ardından Snap gönderinin okunduğuna dair bilgi almaması içinde Snapchat’in önbelleği temizlenmelidir.

Uygulamayı birçok kişi günümüzde biliyor ve kullanıyor. Popülerliğini hiç kaybetmeyen uygulama hakkındaki her şeyi öğrenmek istiyorsanız Snapchat Nedir, Nasıl Kullanılır? yazımızı inceleyebilirsiniz.

nasıl yapılır

Snapchat'te Arkadaşımın Beni Sildiğini Nasıl Anlarım?

İnternet

Snapchat Sohbet Kaydetme Nasıl Yapılır?

Benzer İçerikler

YORUMLAR