PS5 Slim Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

PlayStation 5'in yeni bir sürümü olarak piyasaya sürülmesi beklenen PlayStation 5 Slim'in özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihine ilişkin detaylar bu yazıda!

İmge Kaplan -

2013 yılında PlayStation 4’ün ardından daha gelişmiş ve zarif bir formatta piyasaya sürülen PlayStation 4 Slim gibi şimdilerde de PlayStation 5 Slim’in çıkması bekleniyor.

PlayStation 4 ve PlayStation 4 Slim arasındaki benzerliklerin PlayStation 5 ve PS 5 Slim modellerinde de olup olmayacağı merak ediliyor. Temel özelliklerin orijinaliyle aynı kaldığı bu tarz yeni cihazlarda genellikle en belirgin fark tasarım noktasında oluyor.

İşte, PlayStation 5’in ardından heyecanla beklenen PlayStation 5 Slim hakkındaki tüm detaylar!

Oyun

PlayStation Store Yaz İndirimleri Başladı: Sayısız Oyunda Dev İndirimler!

PlayStation 5 Slim Özellikleri

PlayStation 5 Slim Fiyatı

PlayStation 5 Slim’in fiyatına ilişkin çeşitli tahminler yürütülüyor. Bu tahminler PlayStation 5 fiyatı baz alınarak yapılıyor. Ancak kasa içinde büyük bir yer kaplayan disk sürücüsünün olmaması Slim için yapılan fiyat tahminlerini önemli ölçüde etkiliyor. Bu doğrultuda PlayStation 5 Slim için tahmin edilen fiyatlar:

PlayStation 5 Slim Çıkış Tarihi

İlk sızdırılan bilgilere göre PlayStation 5 Slim’in 2023 yılının ilk yarısında çıkmış olması bekleniyordu. Ancak bu süreyi geride bıraktık. Tahminlere göre oyun konsolunun yeni versiyonu oldukça kısa bir zamanda görücüye çıkabilir. 2024’e kadar PlayStation 5 Slim’in çıkması bekleniyor.

Benzer İçerikler

YORUMLAR