Safari Arama Geçmişi Nasıl Silinir?

Safari, Apple’ın internet tarayıcısıdır. Mac, iPad ve iPhone cihazlarda kullanılan internet tarayıcısı Safari arama geçmişi nasıl silinir? İşte detaylar!

Ayşin Demirer -

İşletim sistemi iOS’ta kullanılan Apple’ın internet tarayıcısı Safari, işlevselliğiyle dikkat çekiyor. Kullanıcılarına olağanüstü internet deneyimi sunuyor. Pratiklik ve hız anlamında kullanıcılarından tam not alan bir internet tarayıcısıdır. Bir internet tarayıcısında olması gereken tüm özellikler Safari’de yer alıyor.

Sekmeler arasında hızlı geçiş sağlaması ve tarayıcının ilk giriş ekranındaki favoriler kısmı da kullanışlılığını artırıyor. Bu tarayıcı pek çok özellikle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Kullanıcılar dilerse tarayıcı üzerindeki arama geçmişini kolayca silebilir. Biz de yazımızda Safari arama geçmişi silme işlemine dair rehber hazırladık.

iPhone ve iPad Cihazlarda Safari Arama Geçmişini Silme

iPad ve iPhone Safari geçmişi silme işlemleri için bazı adımların takip edilmesi gerekiyor. Bu adımları şöyle sıralayabiliriz;

Mac’te Safari Arama Geçmişini Silme

MacBook Safari geçmişi silme işlemleri için aşağıda sıraladığımız adımları takip etmeniz gerekiyor;

Safari Arama Geçmişi Silme İşlemiyle Hangi Veriler Silinir?

MacBook, iPhone ve iPad cihazlardan Safari arama geçmişi kolayca silinebilir. Silme işlemiyle birlikte şu veriler de cihazdan kaldırılır;

Tarayıcınızı daha kişisel bir kullanım görünümüne kavuşturmak için iPhone ve iPad İçin Gizli Safari Kısayolları başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.

nasıl yapılır

MacBook, iPhone ve iPad Safari Eklentileri Nasıl Yüklenir?

Benzer İçerikler

YORUMLAR