Galaxy S24 Ultra mı iPhone 15 Pro Max mi? Hangisini Almalısınız?

Samsung mu yoksa Apple mı? İşte, iPhone 15 Pro Max ve Samsung Galaxy S24 Ultra arasında seçim yaparken bilmeniz gerekenler!

İmge Kaplan -

Teknoloji sektörünün öncüleri Samsung ve Apple arasındaki rekabet heyecanla devam ediyor. Akıllı telefon ve tablet modellerinde yaraşan markalar birbirinden kullanışlı ürün seçeneklerini piyasaya sürüyor.

Teknoloji devi iki markanın yakın zamanda çıkan cihazları birbiriyle karşılaştırıldığında farklı avantaj ve dezavantajlar göze çarpıyor. Bu yazımızda Samsung Galaxy S24 Ultra ile iPhone 15 Pro Max’in karşılaştırmasını yapıyor, 'Hangisini almak daha mantıklı?' sorusuna cevap arıyoruz.

teknoloji

iPhone 15 Pro Max Dayanıklılık Testine Tutuldu: Çok Kolay İkiye Ayrılıyor!

Galaxy S24 Ultra mı iPhone 15 Pro Max mi?

Bu soruya cevap ararken ilk olarak her iki cihazın da sahip olduğu teknik özellikler hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. Aradaki farklılıkları incelediğimizde hangisi ne gibi avantajlar sunuyor gelin birlikte bakalım.

Galaxy S24 Ultra Temel Özellikleri

Güncel satış fiyatları ise hafıza seçimine göre değişiklik gösteriyor. 256 GB’lık model 63.499 TL, 512 GB’lık model 67.879 TL, 1 TB’lık model ise 79.799 TL olarak satışta gözüküyor.

iPhone 15 Pro Max Temel Özellikleri

Satış fiyatlarına baktığımızda 256 GB’lık modelin 77.099 TL, 512 GB’lık modelin 85.990 TL, 1 TB’lık modelin ise 89.999 TL gibi bir etikete sahip olduğunu görüyoruz.

Galaxy S24 Ultra ve iPhone 15 Pro Max Arasındaki Farklılıklar

teknoloji

Samsung Galaxy Ring Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Hangisini Almak Daha Mantıklı?

Bu bilgiler ışığında ürün fiyatlarını da incelemek gerekiyor. Teknik özelliklerde öne geçmeyi başaran S24 Ultra’nın fiyatının 15 Pro Max’ten daha uygun olması bu cihazı iyice cazip hale getiriyor.

Tabi, bu noktada Apple sevdasının devreye girdiğinin farkındayız. Apple kullanıcıları alışkanlıklarından vazgeçmek istemediği için yollarına iPhone 15 Pro Max ile devam etmek isteyebilir.

Apple takıntısı olmayan ve Android kullanmayı sevenler ise tercihini üstün özellikleri ile dikkat çeken S24 Ultra’dan yana kullanabilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangisini almayı tercih ederdiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR