Samsung Galaxy Z Flip 6 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Bu rehberde Samsung Galaxy Z Flip 6 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte yeni katlanabilir telefon!

Anıl Özünaldım -

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung tarafından piyasaya sürülen katlanabilir telefonları kullanmaktan keyif alan pek çok kişi, Samsung Galaxy Z Flip 6 özellikleri neler sorusunun yanıtını merak ediyor. Bu rehberde merak edilen bazı soruları cevaplayacağız.

Temmuz ayında düzenlenen etkinlikte tanıtılan Samsung Galaxy Z Flip 5, sahip olduğu güçlü donanım ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Peki, Galaxy Z Flip serisine dahil olacak yeni katlanabilir telefon modeli neler sunacak?

Not: Bu rehber, Samsung Galaxy Z Flip 6 donanımı, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında ortaya atılan iddialar göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Bu nedenden dolayı rehberde yer alan bilgiler, zaman içerisinde değişebilir.

Samsung Galaxy Z Flip 6 Özellikleri

En iyi katlanabilir telefonlar arasında yerini almaya hazırlanan Samsung Galaxy Z Flip 6 modelinin arka tarafında 50 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı ve 12 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı olmak üzere iki farklı kameranın yer alacağı iddia ediliyor.

Gücünü Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden alması beklenen telefonun ikinci ekranı tıpkı Galaxy Z Flip 5'teki gibi 3,4 inç büyüklüğünde olabilir. 8 GB RAM'e sahip olacağı tahmin edilen cihazın depolama tarafında 256 GB ve 512 GB seçenekleri sunulabilir.

Mobil

Samsung Galaxy S24 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy Z Flip 6 Fiyatı

Samsung Galaxy Z Flip 6 modelinin 999 dolar civarında başlangıç fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor. Konu ile ilgili resmî bir açıklama yapılmadığından ötürü katlanabilir telefon farklı fiyat ile piyasaya sürülebilir.

Samsung Galaxy Z Flip 6 Çıkış Tarihi

Samsung marka yeni katlanabilir akıllı telefon modelinin 2024 yılının temmuz ya da ağustos ayında tanıtılması bekleniyor.

Mobil

Samsung Galaxy Z Fold 5 Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Samsung Galaxy Z Flip 6 fiyatı, çıkış tarihi ve donanımı hakkında merak edilen soruları cevapladık. Söz konusu telefon modeli ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR