TikTok’ta Videoları Tanıtım Olarak Paylaşma Nasıl Yapılır?

TikTok’ta videolarınızı tanıtım olarak paylaşarak bireysel ya da marka olarak popüler olabilirsiniz. Peki videoları tanıtma işlemi nasıl yapılıyor?

Ayşin Demirer -

TikTok videoları birkaç dokunuşla tanıtım amaçlı paylaşılabilir. Bu özellik sayesinde web sitenizin trafiği artar, görüntüleme alır ve çok büyük takipçi kitlesine ulaşabilirsiniz. Yalnız videolarınızın herkese açık olması gerekiyor. Ayrıca videoların seslerinde telif hakkı olayına çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Telif hakkına maruz kalmamak adına TikTok’un 500.000’den fazla ses klibinin olduğu ticari müzik kitaplığını kullanabilirsiniz. Kendinize ait orijinal sesler varsa onları da kullanabilirsiniz. Tanıtım özelliğini kullanabilmek için kurulum yaparken ekranınıza bir sayfa gelecek. Tanıtım kullanım maliyeti yerel para biriminde (Android), yüklenebilir jeton birimindeyse (iOS) şeklinde gösterilir.

Tanıtım özelliği sayesinde videonuz platform üzerinde görünür hale gelir. Bunun sonucunda diğer kullanıcılarla etkileşim kurabilirsiniz. Yalnız TikTok Video Tanıtım’ı kullanabilmek için şu şartları taşımanız gerekiyor;

TikTok’ta Videoları Tanıtım Olarak Paylaşmak İçin Kullanılan Yöntemler

İçerik Üreticisi Araçları, İşletme Videosu ve TikTok Videosu üzerinden Tanıtım aracına ulaşabilirsiniz.

İçerik Üreticisi Araçları;

İşletme Videosu üzerinden;

TikTok Videosu;

TikTok’ta Tanıtım Videosu Oluşturma ve Paylaşma

TikTok Ayarlar üzerinden “Tanıtım” ögesini seçiniz. Daha sonra Tanıtım videosu oluşturmaya başlayabilirsiniz. Bunun için şu adımları takip ediniz:

TikTok’ta videoları tanıtım olarak paylaşma işleminin nasıl yapılacağına dair yazımızda rehber hazırladık. Ayrıca TikTok Jeton Alma Nasıl Yapılır? yazımıza da göz atabilirsiniz.

Sosyal Medya

Filigransız TikTok Video İndirme Yöntemleri

Yaşam

Bu TikTok Akımına Dikkat: Rus Manikürü Tehlikeli Mi?

Benzer İçerikler

YORUMLAR