TikTok Jeton Alma Nasıl Yapılır? - 2024

TikTok jeton alma nasıl yapılır? TikTok jeton fiyatları ne kadar? Bu rehberde çoğu sosyal medya kullanıcı tarafından merak edilen soruları cevaplayacağız.

TikTok, jeton alma işlemiyle beraber sosyal medya kullanıcılarının içerik üreticilerine destek olabilmesini sağlıyor. Popüler sosyal medya platformunda jetonlar çok kolay şekilde hesaba yüklenebiliyor ve bu sayede diğer kullanıcılara çeşitli hediyeler gönderilebiliyor.

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılan TikTok, canlı yayın başlatan kişilerin yayın esnasında bağış alabilmesini sağlıyor. Bu nedenle TikTok, internet üzerinden para kazanmak isteyenlerin uğrak noktası oluyor. TikTok bağışları jeton aracılığıyla yapılıyor.

Bu nedenle sosyal medya hizmetinde jetonların nasıl alındığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, TikTok jeton yükleme nasıl yapılır? Bu soruyu yanıtlamadan önce jetonun tam olarak ne işe yaradığını açıklayalım.

TikTok Jeton Nedir?

Her platformda olduğu gibi bağışların yapılabilmesi için TikTok'ta kendi yöntemini geliştirmiş ve TikTok yayıncılarına jeton bağışlayarak para kazandırmaktadır. TikTok jeton, platform üzerinde bin takipçisi olan ve canlı yayın yapmak isteyen kişiler için hazırlanan bir bağış yöntemidir.

Gerçek para ile satın alınan jetonlar aracılığıyla uygulama içerisinden diğer kullanıcılara hediyeler gönderilebiliyor. Her platformda olduğu gibi jetonların belirli bir yüzdesine TikTok'ta ortaktır. Yani alınan bağışların bir kısmını kesinti olarak alır. Peki, TikTok'ta jeton ücretleri ne kadar?

Filigransız TikTok Video İndirme Yöntemleri
SOSYAL MEDYA

Filigransız TikTok Video İndirme Yöntemleri

Eğlenceli videolara ev sahipliği yapan sosyal medya platformunu kullanan pek çok kişi, filigransız TikTok video indirme işleminin nasıl yapıldığını merak ediyor.

TikTok Jeton Fiyatları Ne Kadar? (2024)

Jeton  Fiyat
70 30,49 TL
350 152,49 TL
700 304,99 TL
1400 609 TL
3500 1.520 TL
7000 3.050 TL
17500 7.590 TL

TikTok platformunda 30 jeton fiyatı ise 13,08 TL'dir. Her defasında en fazla 2.5 milyon jeton alınabilir. Kullanıcıların sevdikleri yayıncılara karşı bağışladıkları jetonları istediğiniz kadar satın alabilir ve bağışlayabilirsiniz. TikTok yaptığınız bağışlardan belirli bir ücret komisyon alarak ücreti yayıncıya kesilmiş şekilde aktarır.

TikTok Jeton Alma Adımları

  • TikTok hesabınıza giriş yapın.
  • Profil simgesine tıklayın.
  • "Jeton Al" menüsüne girin.
  • Satın almak istediğiniz jetonu seçin.
  • "Tekrar doldur" butonuna tıklayın.
  • Ödemeyi gerçekleştirin.
  • İşlem tamamlanmış olacaktır.

TikTok'un web sitesini ziyaret edin ve "Giriş yapın" butonuna tıklayın. Üyelik bilgilerinizi yazıp hesabınıza giriş yapın. Bir sonraki adımda profil simgesinin üzerine tıklayın. Açılan pencere üzerinden "Jeton Al" menüsünü görüntüleyin.

Bir jeton miktarına tıklayın. İster önceden belirlenmiş jetonlardan birini seçebilir isterseniz "Özel" yazısına tıklayarak istediğiniz miktarı girebilirsiniz. "Tekrar doldur" butonuna basın ve ödemeyi gerçekleştirin.

Bir TikTok Videosundan Jeton Yükleme Adımları

  • İlk olarak TikTok uygulamasını cihazınızda açın.
  • Daha sonra hesabınıza giriş yapın.
  • Herhangi bir canlı yayını açın.
  • Açılan canlı yayında hediye kutucuğu seçeneğine gelin.
  • TikTok jetonlar karşınıza çıkacaktır.
  • Satın almak istediğiniz jetonu seçin.
  • Yükle seçeneğini seçin.
  • Ödemenizi gerçekleştirin.
  • İşlem tamamlanmış olacaktır.

TikTok Jeton Alamıyorum, Çözümü Nedir?

Öncelikle popüler sosyal medya platformu TikTok'ta jeton yükleme işlemi için 18 yaş altında olmamanız gerekiyor. Eğer 18 yaş altındaysanız TikTok'ta jeton satın alamaz ve bağış yapamazsınız. Dolayısıyla bu sebepten ötürü hata ile karşılaşıyor olabilirsiniz.

Kullanıcıların kimileri jeton satın alırken problem yaşamaz ancak kimileri problem yaşamaktadır. Bu durumda ödeme yöntemlerine göz atmanız gerekir. Yani kredi kartı limiti, mobil ödeme limitine göz atabilir ve TikTok kural ihlali yapıp yapmadığınızı inceleyebilirsiniz.

Reels ve TikTok'ta Çalan Şarkılar Nasıl Bulunur?
NASIL YAPILIR

Reels ve TikTok'ta Çalan Şarkılar Nasıl Bulunur?

Instagram’da ve TikToK’ta bazı sesler hızlı bir şekilde trend ses listesinde zirvelere çıkıyor. Trend seslerin kullanıldığı videolar keşfete daha kolay düşebiliyor.

Bu içeriğimizde TikTok jeton satın alma işlemi nasıl gerçekleştirilir dahil olmak üzere bazı sorulara cevap verdik. Rehberimizde yer alan adımları uygulayarak TikTok jeton yükleme sürecini kolayca tamamlayabilir ve istediğiniz içerik üreticilerine destek olabilirsiniz.

YORUMLAR