Görsel Çözünürlüğünü Yükselten Yapay Zeka: Upscayl Nedir? Nasıl Kullanılır?

Çözünürlüğü düşük olan görsellerinizi büyütüp daha kaliteli hale getiren ücretsiz yapay zekâ uygulaması ile tanışın. İşte, Upscayl'in özellikleri ve kullanımı!

İmge Kaplan -

Düşük çözünürlüklü görsel sorununa ‘elveda’ dedirten bir yapay zekâ uygulaması arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımızda dakikalar içinde kalitesiz görsellerinizi yüksek çözünürlüklü ve pürüzsüz hale getiren Upscayl uygulamasından bahsediyoruz. Üstelik bu program ücretsiz. Peki Upscayl nedir? Nasıl kullanılır?

Yapay Zeka

Görsel Düzenlemelerinde Kullanabileceğiniz Yapay Zeka Araçları

Upscayl Nedir?

Yapay zekâ teknolojisinden yararlanarak çözünürlüğü düşük olan görselleri çeşitli ayarlamalar yapıp kaliteli hale getirebileceğiniz bir araçtır. Windows, Mac ve Linux üzerinde kullanıma uygundur.

ChatGPT, Google Bard gibi tarayıcı üzerinden değil cihazınıza indireceğiniz bir uygulama üzerinden kullanabilirsiniz. Uygulamanın kendi sitesine giriş yaptıktan sonra sahip olduğunuz işletim sistemine uygun bir seçim yaparak cihazınızla uyumlu olan uygulamayı indirebilirsiniz.

Upscayl Nasıl Kullanılır?

Yapay zekâ aracının kendi sitesinden uygulamayı indirip bilgisayarınıza kurduktan sonra uygulamayı açabilirsiniz. Karşınıza çıkan ekranda sol tarafta bir menü yer aldığını göreceksiniz. Bu menüde ‘Upscayl’ sekmesi açılmış halde olacak. Hemen yanında ise ‘Settings’ sekmesi bulunuyor.

Settings sekmesini incelediğimizde:

Yapay Zeka

En İyi Yapay Zeka ile Fotoğraf Oluşturma Siteleri

Upscayl sekmesinde ise:

Benzer İçerikler

YORUMLAR