Windows’ta iMessage Nasıl Alınır?

Apple’a ait anlık mesajlaşma uygulaması Windows’ta da alınabiliyor. İşte Windows üzerinden iMessage alma yöntemleri!

Ayşin Demirer -

Apple araçları genel olarak kendi ekosistemlerine göre tasarlanıyor. Fakat başka sistemlerle de kullanımları söz konusudur. Örneğin, Apple’ın kendi uygulaması olan iMessage, Windows’ta da kullanılabiliyor. iMessage; Apple’ın iPhone, iPad, Mac ve Apple Watch gibi tüm ürünlerinde yer alıyor.

Yalnız iMessage uygulaması, Windows işletim sistemli bilgisayarlarda kullanılmak istendiğinde kimi zaman problemlere sebep olabiliyor. Windows kullanıcıları bilgisayarlarında pek çok nedenden dolayı iMessage uygulamasını kullanmak ister.

iPad ve iPhone cihazlarındaki iMessage, Windows işletim sistemli bilgisayara bağlanarak içerisinden belge, dosya vb. aktarımlar yapılabilir.

Windows’ta iMessage Nasıl Kullanılır?

Windows’ta iMessage kullanımı için dört seçenek vardır. İşte o seçenekler:

1. iPhone’u Windows’a Aktarma ve Kontrol Etme

iPhone’un Windows’a aktarılması AirDroid Cast ile mümkündür. AirDroid Cast sayesinde hızlıca iPhone kontrol edilebilir. Aynı zamanda Mac, PC ve Android’lerde de aktarma işlemi gerçekleşebiliyor.

AirDroid Cast’in kontrol özelliği sayesinde Windows’ta iMessage kullanılabiliyor. Video içerikleri büyük ekran üzerinden görüntülenebiliyor. iPhone’a Windows’un aktarılması ve kontrol edilmesi için AirDrod üç farklı yöntem kullanıyor. Bu yöntemler şu şekildedir:

USB Kablosu

Kablosuz Bağlantı

Airplay Bağlantısı

2. Chrome Uzantısı

Chrome Uzantısı yönetimi için iMessage'ın aktif olduğu Mac bilgisayara ihtiyaç vardır. Windows PC Chrome Uzak Masaüstü aracı kullanılarak Mac bilgisayarlara kolayca erişim sağlanabilir.

3. Windows İçin iMessage’ı Cydia (Jailbreak) ile Çalıştırma

4. Windows’ta iMessage’ın Çalıştırılması İçin iOS Emulator Kullanma

Sizlere “Windows’ta iMessage nasıl alınır” sorusunu cevapladık. Dilerseniz iMessage Okundu Bilgisi Nasıl Kapatılır? başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz.

Yazılım

Windows 10'da Programsız FPS Görme

Benzer İçerikler

YORUMLAR