Xiaomi 14 Serisi Özellikleri ve Fiyatları

Bu rehberde Xiaomi 14 serisinin özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. Peki, Xiaomi 14, 14 Pro ve 14 Ultra neler sunuyor?

Anıl Özünaldım -

Çok şık bir görünüme sahip olan Xiaomi 14 serisi özellikleri ile dikkat çekiyor. Peki, Çin merkezli üretici tarafından piyasaya sürülen telefonlarda hangi donanım bileşenleri yer alıyor? Bu rehberde Xiaomi marka yeni akıllı telefon modellerine dair merak edilen soruları cevaplayacağız.

Fiyat performans telefon modellerinin yanı sıra amiral gemisi telefonlar da piyasaya süren Xiaomi, yeni bir akıllı telefon serisi tanıttı. Yapılan tanıtımla birlikte Xiaomi 14, Xiaomi 14 Pro ve Xiaomi 14 Ultra modellerinin donanımı ve fiyat etiketleri belli oldu.

{ tableOfContents = 3}

Xiaomi 14 Özellikleri

6,44 inç ekran büyüklüğüne sahip olması beklenen Xiaomi 14, LTPO OLED ekran üzerinde 1.5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunuyor. En iyi Xiaomi telefonlar arasında yer alan modelde Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi yer alıyor.

Telefonun arka tarafında 50 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera, 50 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 50 megapiksel çözünürlüğünde telefoto kamera bulunuyor. 

Xiaomi 14 Fiyatı

Beyaz, siyah ve yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunan Xiaomi 14 modelinin 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip sürümü için 49 bin 999 TL fiyat etiketi belirlendi.

Mobil

Xiaomi 14 Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?

Xiaomi 14 Pro Özellikleri

Xiaomi 14 Pro modelinin arka tarafında bir adet 50 MP çözünürlüğünde ana kamera, 50 MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 50 MP çözünürlüğünde telefoto kamera bulunuyor. 6,73 inç ekran büyüklüğüne sahip telefon, LTPO OLED ekran üzerinde  1440 x 3200 piksel çözünürlük sunuyor.

Xiaomi 14 Pro Fiyatı

Mobil

Xiaomi 15 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Xiaomi 14 Ultra Özellikleri

Xiaomi 14 Ultra Fiyatı

Mobil

Xiaomi Redmi Note 13 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Bu yazıda Xiaomi 14 serisinin özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Peki, Xiaomi marka yeni telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR