Xiaomi Redmi Turbo 3 Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Xiaomi Redmi Turbo 3 özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte telefona dair merak edilen detaylar!

Anıl Özünaldım -

Şık bir tasarıma sahip olan Xiaomi Redmi Turbo 3 özellikleri ve fiyatı nedeniyle dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Gücünü Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisinden alan telefon iki farklı RAM seçeneği sunuyor.

Geçtiğimiz yıl Redmi Note 12 Turbo modeli piyasaya sürülmüştü. 10 Nisan 2024 tarihinde ise Redmi Turbo 3 isimli yeni akıllı telefon tanıtıldı. Peki, yeni cihazda hangi donanım bileşenleri yer alıyor? Bu rehberde merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Xiaomi Redmi Turbo 3 Özellikleri

Mobil

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024

En iyi fiyat performans telefonlar arasında yer alan Redmi Turbo 3'ün arka tarafında 50 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera bulunuyor.

Arka kameralar 4K ve 1080p video kaydı yeteneğine sahip. Telefonun ön yüzeyinde 20 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera mevcut. Ön kamera 1080p video kaydı yapabiliyor. Peki, üç farklı renk seçeneği sunan Xiaomi Redmi Turbo 3 ne kadar fiyata satılıyor?

Xiaomi Redmi Turbo 3 Fiyatı

Telefonun Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Yukarıda tahmini fiyatlara yer verdik ancak telefon farklı fiyat etiketleriyle satışa sunulabilir.

Mobil

Kesin Almalıyım Diyebileceğiniz En İyi Orta Segment Telefonlar - 2024

Bu rehberde Xiaomi Redmi Turbo 3 ücreti ve donanımı hakkında merak edilen soruları cevapladık. Telefon ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR