Yılbaşı Hediye Önerisi: Uygun Fiyatlı Tabletler

Yılbaşı hediyesi olarak tablet satın almak isteyen tüketiciler için uygun fiyatlı tabletler listesi hazırladık. Listede 10 farklı mobil cihaz yer alıyor.

Anıl Özünaldım -

Yılbaşı hediyesi için satın alınabilecek uygun fiyatlı tabletler neler sorusunun yanıtı, yılın bitmesine sayılı günler kala sevdiklerine hediye almak isteyen çoğu kişi tarafından merak ediliyor. Bu yazıda merak edilen soruyu yanıtlayacağız.

Günümüzde çok fazla sayıda tablet modeli bulunuyor. Bu nedenden dolayı tüketicilerin kafasında hangi cihazların daha başarılı olduğuna yönelik bir soru işareti oluşabilir. Hazırladığımız listede çeşitli markalar tarafından üretilen fiyat performans tablet modellerini sıraladık.

Not: Listede yer alan tablet modellerinin fiyatı zaman içerisinde değişebilir.

Hediye Edilebilecek Uygun Fiyatlı Tabletler Listesi

Mobil

Yılbaşı Hediye Önerisi: Uygun Fiyatlı Akıllı Telefon Modelleri

Yılbaşı hediyesi olarak alınabilecek uygun fiyatlı tablet modellerinin özelliklerine ve detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab A9+ Özellikleri ve Fiyatı

teknoloji

Samsung Galaxy Tab A9 Özellikleri ve Fiyatı

11 inç ekran büyüklüğüne sahip olan tablet, TFT LCD ekran üzerinde kullanıcılarına 1200 x 1920 piksel çözünürlük sunuyor. Arka yüzeyinde 8 megapiksel çözünürlüğünde bir adet kameranın yer aldığı tablette 7040 mAh batarya kapasitesi mevcut.

Huawei MatePad SE Özellikleri ve Fiyatı

teknoloji

En İyi Tablet Modelleri ve Fiyatları - 2024

Yılbaşı hediyesi için alınabilecek cihazlar arasında Huawei MatePad SE de modeli de bulunuyor. Arka yüzeyinde 5 megapiksel çözünürlüğünde, ön tarafında ise 2 megapiksel çözünürlüğünde kameranın yer aldığı cihazda 3 GB ve 4 GB RAM seçenekleri mevcut.

Xiaomi Redmi Pad SE Özellikleri ve Fiyatı

teknoloji

Xiaomi Pad 5 Özellikleri Neler? 2024'te Satın Alınır mı?

11 inç ekran büyüklüğüne sahip olan Xiaomi Redmi Pad SE, IPS LCD ekran üzerinde kullanıcılarına 1200 x 1920 piksel çözünürlük sunuyor. 8000 mAh batarya kapasitesinin yer aldığı cihazda 4 GB, 6 GB ve 8 GB olmak üzere üç farklı RAM seçeneği mevcut.

Honor Pad X9 Özellikleri ve Fiyatı

teknoloji

Honor Pad X8 Özellikleri ve Fiyatı

Yılbaşı hediyesi için alınabilecek uygun fiyatlı tabletler listesinde Honor Pad X9 modeli de bulunuyor. Gücünü Snapdragon 685 işlemcisinden alan tablet 6,9 mm kalınlığında. 7250 mAh batarya kapasitesi ile dikkat çeken cihaz 22.5W hızlı şarj teknolojisini destekliyor.

Casper VIA S40 Özellikleri ve Fiyatı

Mobil

Casper VIA S40 İncelemesi: Uygun Fiyatlı Tablet

6000 mAh batarya kapasitesi ile dikkat çeken Casper VIA S40 modeli 8 mm kalınlığında.. Gücünü MediaTek 8183 işlemcisinden alan tablet 10,4 inç ekran büyüklüğüne sahip. Cihazın IPS ekranı 1200 x 2000 piksel çözünürlük sunuyor.

Lenovo Tab M10 Plus Gen 3 Özellikleri ve Fiyatı

teknoloji

Yılbaşı Hediye Önerisi: En İyi Kablosuz Kulaklıklar

Gücünü MediaTek Helio G80 işlemcisinden alan tablet 10,61 inç ekran büyüklüğüne sahip. Cihazın IPS LCD ekranı 1200 x 2000 piksel çözünürlük sunuyor. 7700 mAh batarya kapasitesinin yer aldığı tablet 20W hızlı şarj teknolojisini destekliyor.

Huawei Matepad 11 (2023) Özellikleri ve Fiyatı

teknoloji

Huawei MatePad 11.5 PaperMatte Edition İncelemesi

Yılbaşı hediyesi için satın alabileceğiniz uygun fiyatlı tabletler arasında Huawei Mate Pad 11 (2023) de yer alıyor. 11 inç ekran büyüklüğüne sahip olan tablet, IPS LCD ekran üzerinde 2560 x 1600 piksel çözünürlük sunuyor. 7250 mAh batarya kapasitesi ile dikkat çeken cihazda 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri mevcut.

General Mobile E-Tab 20 Özellikleri ve Fiyatı

İnternet

Çocuklar İçin En İyi Tablet Tavsiyeleri

Gücünü Unisoc T610 işlemcisinden alan General Mobile E-Tab 20 modelinde 7000 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. Android 10 işletim sistemi ile birlikte gelen tablette 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı yer alıyor. Cihazın arka kamerası 8 megapiksel, ön kamerası ise 5 megapiksel çözünürlüğünde.

Bu yazıda uygun fiyatlı tabletler listesi hazırladık. Peki, sizce fiyat performans konusunda en başarılı tablet modeli hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR