YouTube Shorts Video Nasıl Eklenir?

Dünyanın popüler video izleme platformu YouTube, 2021 yılında Shorts özelliğini sundu. Peki, YouTube Shorts nedir ve video ekleme nasıl yapılır? İşte detaylar!

Ayşin Demirer -

Dünyanın en popüler video platformu olan YouTube, sürekli geliştirdiği özelliklerle kullanıcılarına kazanç sağlama seçenekleri sunuyor. YouTube, para kazanma yöntemine geçtikten sonra birçok kişinin tanınmasını da sağladı. Ünlü platform bünyesinde çok sayıda YouTuber bulunuyor. Dolayısıyla platform bünyesindeki YouTuber’ların daha iyi videolar çekip içerikler üretmesi için çeşitli özellikler geliştiriyor.

Bu özellikler arasında YouTube Shorts video ekleme de yer alıyor. Shorts video ekleme özelliği içerisinde farklı kısa video oluşturma araçları yer alıyor. Özellik sayesinde kullanıcılar; dikey şekilde videolar çekip onları hem paylaşabiliyor hem de başkalarının oluşturduğu videoları izleyebiliyor.

YouTube Shorts Video Ekleme

YouTube Shorts ile yaratıcı, dikkat çekici ve kısa videolar oluşturabilirsiniz. YouTube Shorts video ekleme için şu adımlar takip edilmeli;

Kliplerde YouTube Shorts Videosu Oluşturma

YouTube klipleri Shorts videosuna dönüştürülerek daha çok kişiye ulaşabilirsiniz. Kliplerin Shorts videosuna dönüştürülmesi için aşağıdaki adımlar takip edilmelidir;

YouTube Shorts Özellikleri Nelerdir?

YouTube Shorts özellikleri kullanıcılar için büyük avantajdır. YouTube Shorts; müzik, bilgi ve eğlenceden oluşuyor. Dikey formatlarda video paylaşımı yapılır. YouTube Shorts ile oluşturulan videolara hem alt yazı hem de filtre eklenebilir.

Video oluşturulurken Shorts özelliği sayesinde YouTube Kütüphanesi üzerinden telifsiz şarkılar da kullanılabiliyor. Farklı videolar birleştirilerek tek video şeklinde de paylaşım yapılabiliyor. Videoların hızı kullanıcıların isteğine göre yavaşlatılıp artırılabilir.

Tüm bunlara ek olarak Shorts videoların nasıl indirildiğini merak ediyorsanız YouTube Shorts Videoları Nasıl İndirilir? yazımızı okuyabilirsiniz.

İnternet

YouTube Premium Nedir? Özellikleri ve Fiyatı

Benzer İçerikler

YORUMLAR