Yakında Android 11 Güncellemesi Alacak Samsung Cihazlar Belli Oldu

Yakında Android 11 güncellemesini alacak Samsung akıllı telefonlar ve tabletler belli oldu. Bazı cihazlar Android 12 güncellemesini de alacak.

Erkan Calp -

Samsung’un giyilebilir cihazlar için uygulaması Galaxy Wearable’da Android 11 güncellemesini alacak cihazların listesi görüldü. İşte yakın zamanda Android 11 güncellemesi alacak Samsung cihazlar

Söylentilere göre Samsung, kullanıcı arayüzü One UI 3.0’ın yeni sürümüne dayanan Android 11 ile uyumluluğu sağlamak için dahili uygulamalarını ve servislerini güncellemeye başladı. Yakında (Eylül sonu veya Ekim başı) halka açık beta sürümün yayınlanma olasılığı var. Şirketin amiral gemisi modelleri Galaxy S20 serisinin Android 11 güncellemesini alacak ilk cihaz olacağı zaten biliniyor. Güncellemenin 2020 sonu gelmeden kullanıcılara dağıtılması planlanıyor. Şirketin cihaz desteği politikasına göre Android 11’in gelmesi kesin cihazların listesi şöyle:

Android 11 Güncellemesi Alacak Samsung Cihazlar

Samsung, son Unpacked basın konferasında şirket ile kullanıcıları arasındaki etkileşime ve kullanıcı isteklerini duyma çabalarına çok dikkat çekti. Bu isteklerden biri akıllı telefonların kullanım süresinin uzatılmasıydı ve Samsung duydu. Şirket, üç yıl işletim sistemi güncelleme döngüsü sağlayan yeni akıllı telefon yazılımı politikasından bahsetti. Söylentilere göre, politika Galaxy S10’dan başlanarak uygulanacak. Yani geçen yılın amiral gemisi modelleri Android 11 güncellemesini almakla kalmayacak, bir yıl içinde Android 12 güncellemesini de alacak.

Benzer İçerikler

YORUMLAR