Android 11 Güncellemesi Alacak Telefonlar

Hangi cihazlar Android 11 güncellemesi alacak? İşte Android 11 alacak telefonlar

Erkan Calp -

Android 11 beta ardından da Android 11 final sürümünün yayınlanmasına az bir süre kaldı. Google, her sene olduğu gibi yeni Android sürümünü ilk olarak Pixel cihazlara verecek ancak Android 11 beta programı sayesinde Samsung, Huawei gibi diğer üreticilerin telefonlarını kullananlar da Android 11 özelliklerini görme, Android 11 yeniliklerini deneyimle şansı bulacak. Peki, hangi cihazlar Android 11 güncellemesi alacak? İşte Android 11 alacak telefonlar

Google, Android 11 beta sürümü 3 Haziran’da düzenleyeceği etkinlikte duyuracaktı fakat Amerika’da beklenmedik olaylar gerçekleşince etkinlik iptal edildi. Android 11 beta indirmek için can atan kullanıcılar geliştiriciler için özel sürüm olan Android 11 developer preview’ı aldı. Android 11 beta bazı Pixel telefon kullanıcılarına verildiğinden Android 11 betanın tüm kullanıcılar için yayınlanması yakın. Kullanıcılar cihazlarına Android 11 güncellemesinin verilip verilmeyeceğini merak ediyorlar. Android 11 güncellemesini alması muhtemel telefonları listeledik. Üreticiler, Android 11 güncelleme takvimini paylaştıklarında listeyi güncelleyeceğiz. İşte Android 11 Güncellemesi Alacak Modeller listesi!

Android 11 Alacak Telefonlar Listesi

Listedeki modellerin Android 11 güncellemesini alması beklenen cihazlar olduğunu ve listenin değişebileceğini belirtelim. Üreticiler, Android 11 güncelleme takvimini yayınladıklarında liste de güncellenecektir. Unutmadan, Android 11 yeniliklerine buradan göz atabilirsiniz.

Android 11 Alacak Google Pixel Modelleri

Android 11 Alacak Samsung Modelleri

Android 11 Alacak Nokia Modelleri

Android 11 Alacak OnePlus Modelleri

Android 11 Alacak Xiaomi Telefonlar

POCO

Android 11 Alacak Huawei Modelleri

Realme

OPPO

Vivo

Sony

LG

ASUS

Benzer İçerikler

YORUMLAR