Battlefield V Ücretsiz Dağıtılmaya Başlandı

Battlefield V ücretsiz oldu! Sınırlı bir süreliğine sunulan bu fırsatı kaçırmayın. Oyunu nasıl edineceğinize dair detaylar haberimizde.

Orçun Çavuşoğlu -

Battlefield V ücretsiz olarak Amazon Prime Gaming üzerinden dağıtılıyor. Battlefield 1 oyununun aksine, kütüphanenize eklemek için oldukça geniş bir zamanınız var. Ancak siz yine de bugünden tezi yok, ücretsiz olarak kapmayı ihmal etmeyin. Detaylar haberimizde. 

Battlefield V Ücretsiz Oldu!

Bildiğiniz üzere Amazon Prime Gaming üzerinden düzenli olarak her ay değişen miktarda ücretsiz oyun abonelerin beğenisine sunuluyor. Ancak belirli zamanlarda listeye sürpriz oyunlar da eklenebiliyor. Battlefield 1 4 Ağustos 2021 tarihine kadar indirilebiliyor iken, bugün itibarıyla Battlefield V oyununa da 2 Ağustos - 1 Ekim 2021 tarihleri arasında sahip olabilirsiniz

Bizleri bu defa İkinci Dünya Savaşı dönemine götüren serinin on altıncı oyunu, 20 Kasım 2018 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuş olup geriye uyumluluk desteği ile PlayStation 5 ve Xbox Series üzerinde de oynanabiliyor. 

Dönemin araçlarını, silahlarını ve teçhizatlarını kullanarak büyük deniz, hava ve kara savaşlarına dahil olduğumuz Battlefield V, hem ana senaryo hem de çok oyunculu olmak üzere iki farklı deneyim sunuyor.  

Ana senaryo tarafından dünyanın dört bir yanında yaşanmış, ama bir şekilde kıyıda köşede kalmış beş farklı İkinci Dünya Savaşı dönemi hikayesini anlatırken, çok oyunculu tarafta ise ister tek başınıza, isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz kooperatif destekli Combined Arms ve Grand Operations modlarının yanı sıra Firestorm isimli Battle Royale oyunu da sizleri bekliyor. 

Ücretsiz Amazon Prime Gaming Oyunu Nasıl Alınır? 

Kredi veya Banka Kartı Bilgilerinizi Prime Gaming Hesabınızdan Kaldırma 

Benzer İçerikler

YORUMLAR