Twitter Takipçi Çıkarma Özelliğine Kavuştu

Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan popüler sosyal medya platformu Twitter, takipçi çıkarma özelliği aldı. Peki, takipçi silme işlemi nasıl yapılır?

Anıl Özünaldım -

Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan sosyal medya hizmeti Twitter, takipçi çıkarma özelliğine sahip oldu. Popüler sosyal medya platformunun yeni özelliği yalnızca bir platformda çalışıyor. Söz konusu özelliğe dair merak edilen detaylar haberimizde.

Twitter Takipçi Çıkarma İşlemi Nasıl Yapılır?

Sosyal Medya

Gençler Tarafından En Çok Kullanılan Sosyal Medya Uygulamaları

Dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan sosyal medya platformu Twitter'a yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Platforma gelen yeni özellik, kullanıcıların takipçi listesini düzenlemesine olanak tanıyor.

Twitter'da normalde sizi takip etmesini istemediğiniz kişileri takipçi listesinden çıkarmak için tek seçeneğiniz kişiyi engellemekti. Bu durum, kullanıcı deneyimini olumsuz yönde etkiliyordu çünkü direkt olarak takipçi listesinden kişi çıkarılamıyordu.

Popüler sosyal medya hizmeti, takipçi çıkarma özelliğini kullanıcıların kullanımına sundu. Yeni özelliğin yalnızca web sürümünde çalıştığını belirtelim. Bu sebepten ötürü şu anda takipçi listesini düzenlemek için web tarayıcısını kullanmanız gerekiyor.

Takipçi listesinden çıkardığınız kullanıcıların konu ile ilgili herhangi bir bildirim almayacağı belirtildi. Bu kişiler engellenmediği için size özel mesaj gönderebilir ve tekrar takip edebilir.

Twitter isimli popüler sosyal medya platformunun yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Takipçi listesinden kullanıcı çıkarmanıza olanak tanıyan özellik ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Twitter Eski Tweetleri Gizleme Özelliği Üzerinde Çalışıyor

Başarılı sosyal medya hizmetinin geçtiğimiz aylarda eski tweetleri gizleme özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Eski tweetleri gizleme özelliği sayesinde kullanıcıların eski tweetleri otomatik olarak gizlenecek. Örneğin gönderileri 30 gün, 60 gün, 90 gün ve 1 yıl gibi seçenekler yer alacak. Bu özellik için herhangi bir test tarihi bulunmuyor fakat konsept üzerinde çalışılıyor. Dolayısıyla bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor.

Benzer İçerikler

YORUMLAR